Звільнили заступника районного прокурора, через якого загинула людина

Звільнили заступника районного прокурора, через якого загинула людина
Наказом прокурора Тернопільської області за грубе порушення Присяги працівника прокуратури і Кодексу професійної етики та поведінки працівників прокуратури звільнили із займаної посади заступника прокурора Кременецького району.

7 липня 2015 року заступник прокурора Кременецького району, перебуваючи п’яним за кермом автомобіля, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення із зустрічним транспортним засобом. Від отриманих травм потерпілий у ДТП водій легкового автомобіля помер у лікарні. 

Читайте також: У Кременці в ДТП потрапив заступник районного прокурора

За цим фактом слідчим відділом прокуратури області розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). 

Відео дня

Хід досудового розслідування перебуває на контролі прокурора області, повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області.

Довідково: санкція статті Кримінального кодексу України передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.


 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Taras Matvienko

    Це чи не перший випадок в області,коли працівник прокуратури понесе покарання за свої діяння?А скільки скритих злочинів на їхній совісті,якщо вона в них ще є?
  • Bogdan Pavlykevytch

    Зверніть, шановні тернополяни, увагу!

    Прокурора Кременецького району, заступник якого п'яним скоїв злочин,    у ДТП вбив громадянина, продовжує далі керувати прокуратурою району! Ніби нічого не відбулося.

    Так йде реформа прокуратури тернопілля!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up