Moemisto.ua - і проблеми "куди піти" більше не існує!

Moemisto.ua - і проблеми "куди піти" більше не існує!
Медіа Корпорація RIA представляє тернополянам та гостям міста новий унікальний сайт-афішу MoeMisto.ua.

Дізнатись, де відпочити у Тернополі сьогодні, яку цікаву виставку відвідати за тиждень, куди піти з дитиною на вихідні, що подивитися в театрі чи де записатися на курси акторської майстерності - все це ви можете зробити з найповнішою афішею на сайті “Моє місто”.

Плануйте свій час, першими дізнавайтесь про найцікавіші події, додавайте анонс своєї події і, головне, діліться враженнями від концерту чи кінофільму в коментарях під подією - на нашому сайті ви не знайдете нічого зайвого. RIA працює тільки з перевіреною інформацією, має зв’язки з усіма закладами та організаторами подій у Тернополі. Тому в нас вже багато років поспіль виходить найкраща у місті „Афіша”.

Відео дня

“Події від тебе - коментарі від міста” - унікальність нашого нового продукту саме в цьому короткому і зрозумілому лозунгу. А ще в тому, що тільки на MoeMisto.ua ви знайдете будь-яку подію не лише сьогодні, а й за тиждень чи місяць. Достатньо лише обрати дату, яка вас цікавить, і ви зможете із впевненістю спланувати свій вільний час. “Моє місто” допомагає кожному тернополянину урізноманітнити свій відпочинок, даючи всі тернопільські анонси у зручній формі - вичерпна інформація завжди у вас напохваті.

Наразі ми пропонуємо тернополянам та гостям міста обрати подію до душі у тематичних рубриках: концерти, шопінг, вечірки, дітям, відпочинок, навчання, виставки, театр, кіно, спорт та подорожі.

Сайт має яскравий дизайн, зручний у користуванні і, що найголовніше, не відволікає вашу увагу зайвою інформацією, політичними новинами та скандалами. Поділитися своїми враженнями від фільму, концерту чи виставки, відпочинку з дітьми у тому чи іншому дитячому розважальному закладі ви можете прямісінько під анонсом цієї події на нашому MoeMisto.ua. Це допоможе іншим тернополянам зорієнтуватися у своїх планах, вирішити, куди потрібно обов’язково піти, а де їм навряд чи буде цікаво. Ми формуємо контент, ви формуєте загальну думку. Ми працюємо для того, щоб вам краще відпочивалося!   

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up