На “Файному Місті” найбільш активних гостей заспокоювали... водяними пістолетами

На “Файному Місті” найбільш активних гостей заспокоювали... водяними пістолетами
Співами на риштуванні сцени, обливаннями водою із пляшок та масовими “плаваннями” у натовпі завершився останній день фестивалю “Файне Місто”.

Доки на лайтовій сцені виступали Lika Bugaeva та Brunettes Shoot Blondes, на dark-сцені влаштували справжній масовий заплив у натовп “РОЛЛІКС” та RIDEAU.

 - Сьогодні надзвичайна публіка, - каже фронтмен гурту “РОЛЛІКС” Дмитро Ігнатов. - І погода у вас набагато спекотніша, аніж в нашому рідному Херсоні. Тож ми також вам влаштуємо справжню спеку вже на фесті.

Після того, як Ігнатов стрибнув у натовп, його прикладу послідували ще декілька фестивальників. Участь у стейдж-дайвінгу взяли навіть дівчата.

Відео дня

Перевершив попередній гурт лише фронтмен шведських RIDEAU, який розпочав свій виступ, як справжній альпініст, - поліз по риштуванню сцени на її верх. Звідти він і почав виконувати пісні.

 - Таке враження, що він собою всю сцену помив, - жартували фестивальники.

Адже і справді, вокаліст гурту спочатку обливався водою сам, потім облив і саму сцену, а в процесі виступу він по сцені не лише стрибав, а й качався. Біла сорочка, яка під кінець виступу стала брудно-сірою, красномовно свідчила про те, що вологе прибирання вдалося.

Previous Next

Перед виконанням однієї з пісень вокаліст гурту закликав фестивальників піднятися до нього сцену, сам же в цей момент стрибнув у натовп. Однак усіх бажаючих пострибати на сцені із рештою гурту RIDEAU охорона швидко знову загнала назад за огорожу. До слова, найбільш активних глядачів ті ж охоронці заспокоювали водою. Але не обливали – а бризкали в них із водяних пістолетів.

Тим часом біля головної сцени під пісні гуртів “Фліт” та “Табула Раса” фестивальники влаштували масові гуляння: водили хороводи, танцювали повільні танці, а дехто спромігся навіть на танго.

Однак сцену використовували не лише гурти, найбільш романтичні гості свята просто зі сцени пропонували своїм обраницям руку і серце. загалом за три дні свята таких освідчень було зроблено також три.

Previous Next

Завершували останній день фестивалю білоруські BRUTTO.

 - Якщо чесно, то я лише заради білорусів купував квитки на фест, - розповідає тернополянин Андрій Рубас. - Однак окрім них я стільки різноманітсних гуртів побачив. Цим і класні фествиалі: навіть якщо певні гурти ти не слухаєш в плеєрі, то на фесті вони звучать так, що не танцювати під них – просто гріх.

Нагадаємо, цьогоріч “Файне Місто” тривало три дні, за які на п'яти сценах виступили понад 60 гуртів з України, Швеції, Білорусі, Польщі, Австарлії та інших.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up