"Коза" повезе на фестиваль у Бережани спеціальною електричкою з музиками

"Коза" повезе на фестиваль у Бережани спеціальною електричкою з музиками
Фестиваль «Koza_play.01» відбудеться 31 травня та 1 червня на Зелені свята в Бережанах. У рамках цього проекту гостей фестивалю чекає насичена літературна та музична програма. А гостей на фестиваль у Бережани повезуть спеціальною електричкою.

До слова, організатори фестивалю «Koza_play.01» презентували цей проект 26 травня під час невеличкої поїздки автомотрисою, аби таким чином усі могли відчути атмосферу свята, яке відбудеться невдовзі. 

- 31 травня об 11.00 запрошую всіх на залізничний вокзал. Ми вас зустрінемо з оркестром, запросимо в електричку і повеземо на фестиваль, - каже організатор фестивалю «Koza_play.01» Ігор Мамус. - В електричці, будуть музиканти, труби, барабани і це буде весело! Поїзд прикрасимо зеленим листям, очеретом, будемо наливати пасажирам глінтвейн. 

Програма фестивалю - дуже насичена. Будуть розважальні та мистецькі заходи як для дорослих, так і для дітей, продовжує пан Мамус.

Відео дня

Зокрема у програмі:

  • Фестиваль для дітей «БадякаМаняка» – літературні читання, квест, змагання, презентації, плетіння, малювання тощо. Це буде найбільше дитяче свято на території Тернопільщини, ще й спеціально приурочене Дню захисту дітей.
  • Духовно-культурна програма – відкриття виставки давніх фотографій та підсвітлення старовинної фрески укостелі Святої Трійці при замку (ХVI ст..), створення артінсталяції на стінах костелу
  • Літературна програма за участі білоруських та українських авторів: Тарас Прохасько, Григорій Семенчук, Юрій Завадський, Юрій Матевощук, Микола Шпаковський, Тарас Волинець.
  • Музично-розважальна програма для усіх – виступи гуртів Гич оркестр (Львів); Zapaska (Кам’янецьПодільський); Тік Ту (Тернопіль), Марина Круть project (Хмельницький) та Grisly Faye (Київ).
  • Вечірка електронної музики  (DJ TOne, DJ Golets та інші)

- А після завершення фесту - о 4-й ранку - гості, які добудуть до кінця, зможуть сісти на електрчику на станції Жовнівка, - говорить Ігор Мамус. - А відтак добратися до Тернополя. По дорозі ми зустрічаємо сонце і перший день літа!

Ціна квитка на фестиваль – 100 грн, до суботи, 30 травня – 85 грн. Квитки можна придбати в "Козі". У квиток одразу входить і трансфер туди і назад електричкою до Бережан. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up