На "Тернопільські дні моди" приїде Влада Литовченко

На "Тернопільські дні моди" приїде Влада Литовченко
Майстер-клас "Кодекс леді" проведе у Тернополі відома модель, «Міс Україна-1995», громадський діяч Влада Литовченко. Побуває вона у нашому місті 22 травня у рамках "Тернопільських днів моди".

Влада Литовченко є обличчям сезону весна-літо 2015 року відомого бренду «Cat Orange». Відтак вона представить у Тернополі і нову колекцію одягу.

Загалом "Тернопільські дні моди" проведуть у нашому місті вже вшосте, повідомляє організатор заходу Марія Гудима. Всіх шанувальників моди вона запрошує 22 травня о 18.00 в хол другого поверху тернопільського драмтеатру, де проходитимуть дефіле. Спеціальні гості "Тернопільських днів моди 2015" – Влада Литовченко та дизайнер Альона Сереброва.

- Цьогоріч головний акцент у модних показах буде зроблено на українській етніці, адже наша культура - давня, багата і розмаїта, - каже пані Гудима. - Вона вартує того, аби її популяризувати. Окрім того, усе українське стало популярним брендом навіть серед світових законодавців моди.

Так, 22 травня глядачі модних показів побачать всі етнічні українські костюми на одному подіумі. Цього дня у драмтеатрі моделі продемонструють строї Полісся, Закарпаття, Буковини, Покуття, Галичини, центрального та інших регіонів України, які надали із своїх приватних колекцій Тарас Демкура, Роксоляна Шимчук і Віра Матковська. 

До слова, Тернопільські дні моди ставлять за мету і відкриття нових імен в галузі дизайну одягу. Саме в Тернополі модельєри-початківці мають можливість продемонструвати свої авторські колекції. Тож і цього року 14 травня в Українському домі «Перемога» відбудеться окремий показ молодих дизайнерів.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up