На “Файне Місто” до Тернополя приїде львівська “АННА”

На “Файне Місто” до Тернополя приїде львівська “АННА”
Львівський гурт “АННА”, який повідомив про припинення свого існування два роки тому, цього літа виступить на музичному фестивалі “Файне Місто”.

Участь гурту у фестивалі організатори досить довго тримали в таємниці.

 - Однак в суботу, 24 квітня, музиканти гурту офіційно оголосили про свій виступ на "Файному Місті", - розповідає один із організаторів тернопільского фестивалю Ростислав Плахцінський. - Трапилося це на сцені фестивалю “Завантаження” у Львові.

Окрім того, вокаліст гурту Віктор Новосьолов зі сцени заявив, що гурт возз'єднується і починає роботу над своїм третім альбомом.

Відео дня

 - У Тернополі на “Файному Місті” “Анна” буде хедлайнером другого фестивалю на так званій dark stage, - додає Ростислав.

Нагадаємо, участь у фестивалі окрім українських гуртів також візьмуть виконавці із Росії, Білорусі, Австралії, Польщі та Грузії.

 

Довідка:

Фестиваль “Файне Місто” відбудеться в Тернополі 3-5 липня на території аеропорту.

Вартість квитків на три дні фесту зараз становить 460 грн, але організатори попереджають, що чим менше часу до нього залишиться, тим вищою буде ціна.

Умови придбання квитків можна дізнатися на сайті фестивалю “Файне місто” - http://fainemisto.com.ua/tickets/

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити Від читача 10:03 На Тернопільщині шукають роботу 554 переселенці 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом 15:20 Жителів Тернопільської області підозрюють у незаконному видобутку піску на понад 40 млн грн play_circle_filled photo_camera 14:30 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають і скільки коштували? photo_camera 13:55 Підозрюваним у нападі на поліцейських оголосили нове обвинувачення і взяли під варту 13:06 У селі біля Тернополя була стрілянина — 60-річний тернополянин отримав три вогнепальні поранення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up