У Тернополі об'єднаються у шахтарському арт-проекті (програма)

У Тернополі об'єднаються у шахтарському арт-проекті (програма)
Кадр із фільму "День шахтаря", який демонструватимуть під час мистецької акції Just-in-Between у Тернополі
Арт-об’єкт "Елемент поєднання" відкриватиме мистецьку подію Just-in-Between у Тернополі 30 серпня о 12.00. Встановлять його у сквері на бульварі Тараса Шевченка.

За задумом автора, художника та ландшафтного дизайнера Олега Божка із Алчевська, об’єкт має стати символом пам’яті, вдячності і єдності різних регіонів України. Оскільки Алчевськ зараз знаходиться в зоні бойових дій і відрізаний від транспортного сполучення, митець не зможе прибути до Тернополя. "Елемент поєднання" був створений за його ескізом – силами тернопільських друзів з мистецького об’єднання "Коза".
Люди з різних точок країни з’їдуться, щоб упродовж неповної доби відкрити виставку, створити арт-об’єкт у просторі міста, подивитися документальне і художнє кіно, прослухати лекцію про мистецькі й історичні процеси, побачити нові українські мультидисциплінарні проекти, взяти участь у дискусії та шумовій лабораторії, здійснити нічну прогулянку Тернополем і знову роз’їхатися в різні кінці України, аби далі працювати — з відчуттям єдності у просторі та часі, - зазначають організатори.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up