Три тернопільські виші потрапили до ТОП-100 ВНЗ України

Три тернопільські виші потрапили до ТОП-100 ВНЗ України

У першій п'ятірці кращих університетів України - два класичних та три політехнічних.

 

Рейтинг "Топ-200 Україна" виходить уже вдесяте.  Найкраще місце у рейтингу серед тернопільських вишів має ТНТУ ім. Пулюя - 34. ТНЕУ займає 41, а ТДМУ ім. Горбачевського - 90. ТНПУ ім. Гнатюка опинився поза межами першої сотні, він став - 101.


Десятка кращих вишів України у рейтингу виглядає так:
1 Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут"
2 Київський національний університет імені Тараса Шевченка    
3 Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна    
4 Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"    
5 Національний університет "Львівська політехніка"
6 Національний гірничий університет
7 Національний медичний університет імені О.О. Богомольця
8 Національний університет "Києво-Могилянська академія"    
9 Львівський національний університет імені Івана Франка    
10 Національний університет біоресурсів і природокористування України.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (13)
  • David Starr

    Чому українські ВУЗи практично(за винятком медичних) не цінуються у світі? Бо у нормальних вишах вже давно відійшли від виливання потоків непотрібної інформації на голови студентів. А наші замість того, щоб реально щось вчити - створили собі фейковий рейтинг і тішаться. Сам маю 2 вищих, не платив за жодну здачу, тому знаю, про що кажу.
  • Анонім

    Також хотілобся почитати Ваш звіт по практиці за кожен курс. Думаю, там багато цікавого і оригінального.

    Анонім reply Анонім

    Краще свій звіт перечитайте .

    Nat Tan reply Анонім

    А я таких студентів випускників теж знаю правда в іншому вузі ні чорта не роблять нічого не вчать на парах тупо нічого робити не хочуть ні на практ част ні на семінарі знань нуль зато справно стогнуть по соц мережах і газетах який поганий вуз та викладачі ніхто іх не вчить ніхто з ними не займається
  • Анонім

    Ще хочу додати, що для забезпечення прикладної сторони передбачено практику причому на кожному курсі і якщо б Ви "потурбувались" про її проходження то "питання би не стояло", а "рішення технічних питань" Вас би так не страшило.

    Анонім reply Анонім

    Що за 2 тижня практики можна навчитися .Людині тільки в кращому випадку треба тиждень щоб вїхати в тему . З чого ви взяли ,що рішення технічних питань мене лякає .

    Анонім reply Анонім

    Практика 2 тижні лише на першому курсі. Найбільший термін практики 6 тижнів. Крім того, при наявності "голови", можна здобути практичні навички навчаючись за кордоном, причому, це можна робити безкоштовно, вигравши гранд. Але дописувача це вочевидь не цікавило, чи може "level" не дозволяв.  І, звичайно, було б дивно за 10 років не здобути якогось досвіду. Порівнювати свій досвід зі вчорашнім випускником, ну це, напевно, найвищий рівень інтелекту "спеціаліста" який навіть не задумується над тим, що за роботу, ще й можна отримувати достойну заробітну плату, а не "виконувати" за декількох чоловік. Ну і останнє, навчити того, в кого не має бажання, а лише амбіції справа невдячна. І чому було не піти такому вундеркінду до Львова чи Києва, де рівень дещо інший ? Думаю все закінчилось би відрахуванням... Кожен має право вибору, Вас ніхто не заставляв і не примушував. Завжди можна здати академрізницю і перевестись в інший, достойний Вашого рівня, і амбіцій рівня. А може й коледжа було достатньо ???

    Анонім reply Анонім

    Яка практика на першому курсі у мене крім шкільної програми і теоретичного шлаку нічого не було ,а 6 тижнів це перед захистом диплому. Нахрена мені інші країни, якщо я і тут нормальної практику за 10 років здобув і без допомоги інститута. Ви або десь в космосі літаєте ,або десь на задрипаній кафедрі якимось аспірантом числетесь, бо складається таке враження ,що ви відірвані від реального життя . Бажання вчити спеціалізацію і бажання вчити теорію ,яка ніде не використовується це зовсім інші речі. Київ і Львів мене абсолютно не цікавить оскільки я вже видів, що викладають викладачі з Львова, коли вони приїжали на пари ну це просто мега теорія ,і саме основне ,що назва предмету не відповідає дійсності . Знаєте порівнюючи навчання коледжа і інститута то в коледжі освіта в рази якісніша ніж в тому політесі і це факт . Ще просто не всі це розуміють оскільки інтелект не під то заточений або не того рівня .
  • Анонім

    Стосовно коментаря, хочу зазначити, що якщо Ви так і не зрозуміли основних понять і для чого їх вивчають, то вважаю що по спеціальності не просто не будете працювати, а навіть і не планували. А ще хочу уточнити, для чого займати чиєсь місце ? Якась дитина вважала б за щастя мати ТАКУ ОСВІТУ, бо як би не було, "аналітичний" склад розуму даний не кожному. А з Вашого допису очевидно як Ви здавали сесію. Але це швидше питання до викладачів, і їх лояльності по відношенню до таких студентів,яким досить того, що дали шанс, то вони ще й "плюють" в колодязь з якого п.ють.

    Анонім reply Анонім

    Про які поняття ви кажете ,якщо перші 3 курси це шкільна освіта по другому колу в перемішку із всяким шлаком типу екологія ,соціологія ,політологія,філософія, педагогіка,БЖД , іноземна мова шкільна ,а не технічна ,а решту глибока теорія з купою безглуздих формул ,і вивчення апаратури, котра вже списана два рази , програма з 80 -х років де теж зараз вона не є актуальною ,то про ,які основи ви кажете . Ось коледж де я був там дійсно основи де все наближене до реальної спеціальності . Щодо моєї спеціальності то вже майже 10 років по ній працюю може співпадіння не на 100% але на 70% точно  і точно знав, і хотів по ній працювати . Все ,що вчилося в інституті абсолютно не знадобилося на роботі . Щодо займання місця то я виконую роботу за декількох чоловік і щось ніхто не йде з так званих політеховських "спеціалістів" ,а якщо приходять то абсолютно нулячі . Не переживайте за мою здачу сесії там все в порядку оскільки я не заплатив жодної гривні за предмети по спеціальності  ,а решта додумаєте самі у вас будем так казати є так званий "аналітичний склад розуму 0 level ".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up