Батьки розповіли про подарунки на свято Першого дзвоника

Батьки розповіли про подарунки на свято Першого дзвоника
Батьків закликають не витрачати грошей на квіти та подарунки для вчителів на 1 Вересня, а натомість допомогти коштами пораненим бійцям у зоні АТО. Проте більшість дітей на свято Першого дзвоника піде, як мінімум, із квіткою чи коробкою цукерок.

Журналіст 20minut.ua провела опитування серед батьків школярів на тему "Чи даруватимуть вони подарунки вчителям на 1 вересня?" Дев'ятеро із п'ятнадцяти опитуваних планують купити квіти чи якісь солодощі вчителям на 1 Вересня. Але гроші на потреби армії теж пожертвують.

- Дочка йде у перший клас, тому квіти купимо точно, - каже тернополянка Ірина. - Це ж все таки свято. Тим більше, що букет буде жовто-блакитний. А на армію гроші ми періодично перераховуємо. 

Чимало тернополян протилежної думки. Батьки вважають, що подібні подарунки на 1 Вересня - непотрібні. Особливо коли в країні війна і тих 50 гривень на букет, краще віддати пораненим бійцям.

Відео дня

- Ми цього року з батьками нашого класу вирішили, що не купуватимемо ніяких подарунків, квітів, цукерок чи ще чогось, - каже Надія Григорчук. - Ми ті гроші віддали на армію. Ну посудіть тверезо, кому потрібні ті квіти? Так приємно, так постоять вони у вазі три дні і все? І 50 чи 100 гривень у сміття? А тих самих 100 гривень можуть чимось допомогти бійцям. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Sammer

    Шановна пані журналістка не могла у переддень Дня Знань написати про когось із хороших славних вчителів Тернополя (а у нас їх є багато!), або хоча б про свою першу вчительку, наприклад? Що вам усім хабарі в усьому ввижаються? Міняйте спрямування подачі інформації - на позитив! ) Сдабо?

    Viktoriya reply Sammer

    до чого тут хабарі? Про хабар в статті немає ні слова.

    Мова йдеться про те, що батьків закликали не тратити кошти на квіти, а краще віддати їх на лікування поранених бійців.

    Маховик правди reply Sammer

    Де ти той позитив видів ,скинь рожеві окуляри і протри очі . Всьо правильно пишуть журналісти єдиний їхній недолік це то, що вони інформацію беруть поверхнево ,а щодо того бардаку в школі то якщо глибше копнути то ще не таке вилізе. Нехай частіше пишуть може будуть в школах меньше нагліти .

    Sammer reply Sammer

    Слабо...)))  Навіть мій комп'ютер обурився )))
  • Маховик правди

    Я щось одного не розумію для чого 1 вересня робити святом. Якщо ми прагнемо до європи ,то треба прямувати до європи ,а не сумувати за пережитками радянського союзу, і більше працювати ніж святкувати. В інших країнах такого б...ва немає ,бо там школярі тупо прийшли в клас і вчаться,що у нас такого не може бути. 21 століття на вулиці ,і у кожного є планшет ,компютер ,що дозволяє всім учасникам навчального процесу вислати розклад уроків ,в якому класі розпочнуться заняття і таке подібне. І взагалі кому та "лінійка" потрібна разом з тим офіціозом по даруваню квітів та іншої херні . Пора зрозуміти ,що професія вчитель це така ж ,як і всі решта професій, і така сама робота ,як і у всіх решту за ,яку кожен отримує зарплату. Ну про ,що вже говорити якщо навчальний рік ще не встиг початися ,а батьківський комітет вже з кожного по 200 грн збирає .Ось така х....я малята . Потрібно зрозуміти ,що школа це, та сама робота тільки для школярів . Щось на день якогось працівника ніхто не несе тонну квітів і цукерок , а якщо ще врахувати ,що зараз в країні війна,гинуть дійсно патріоти ,а скільки молоді лишилося інвалідами без рук, без ніг хтось про їхне майбутне життя подумав ,хтось подумав ,як їм виживати в такій бідній країні. І взагалі про які свята ,квіти,подарунки можна говорити зараз стоїть питання чи буде Україна взагалі . Мене добиває вся та наша галицька натура ,коли ми далі своєї вхідної двері нічого не бачимо.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up