"Безробітна богема" на чолі з Мірзояном викликала овації тернополян

"Безробітна богема" на чолі з Мірзояном викликала овації тернополян
- Для вас виступала безробітна богема! – жартує зі сцени Арсен Мірзоян після виконання перших композицій свого виступу у стінах тернопільського драмтеатру 22 квітня.

Зал аплодує. Спершу люди слухали напружено, тихо, ловлячи кожне слово. Навіть сам Арсен визнавав, що розігріти публіку цього разу було нелегко. Але потім зал ожив – публіка постійно бурхливо реагувала на кожну пісню і жарт виконавця, щедро осипала аплодисментами, а наостанок стоячи влаштувала овацію, під яку Арсен виконав дві пісні «на біс» - «Вінні-Пуха» та «Курам на сміх».

Мірзоян відспівав дві години, без відпочинку та перерви. При цьому «сталевий голос країни» не сфальшивив, не захрип, не збив дихання.

З публікою виконавець спілкувався небагато. Іноді піджартовував над своїми колегами-музикантами.

Відео дня
> - Вовчик – єдиний, хто сьогодні вийшов у формі візитки Яроша. – сміється Мірзоян, показуючи на усміхненого бас-гітариста у червоній футболці та чорній сорочці і брюках.

Потім Арсен Мірзоян запросив на сцену бажаючих поспівати – і шестеро діток моментально опинились перед мікрофонами і затинаючись, збиваючись, забуваючи слова, але дуже натхненно проспівали «Вінні-Пуха». А найменший герой-співак спершу зручно вмостився у Арсена на руках, а потім виборов собі право проспівати під персональним гітарним супроводом Мірзояна кілька рядочків з пісні «Бувай, малий».

Все завершилось довгими аплодуваннями та численними подяками за організацію, теплий прийом та зустріч, а також досить тривалою роздачею автографів і фото з Арсеном та його колегами музикантами.

- Це перший наш концерт після зимової перерви. Завтра – Рівне. З Тернополя почали, бо я дуже люблю це місто, часто тут буваю – і не лише по справах, тут живе багато моїх друзів.  Отак, мабуть люблю лише Тернопіль і Запоріжжя. Хоча містам пісень ніколи не присвячував – на написання музики та пісень повинні надихати жінки – каже Арсен у короткому інтерв'ю після концерту.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up