Боєць хотів продати тепловізор, куплений волонтерами

Боєць хотів продати тепловізор, куплений волонтерами
Тепловізор, який подарували для бійців волонтери, вже намагаються продати через оголошення. З таким випадком зіткнувся волонтер Збаразької Самооборони Володимир Голоднюк. Ситуацію він описав на своїй сторінці у соцмережі Facebook і підтвердив це під час телефонної розмови з журналістом 20minut.ua.

На оголошення: "Продам або подарую новий тепловізор для АТО" пан Володимир натрапив випадково на форумі. 
"Набираю номер, знайомлюся, розпитую і починаю прозрівати. Людина на ім"я Сашко з Луганщини, який щойно повернувся з АТО хоче продати тепловізор, куплений йому волонтерами, - пише Володимир Голоднюк. - Я в повному ступорі запитую: "Як так продати? За нього вже волонтери раз заплатили". Чую аргументи: "Його купляли мені, а я вже на дембелі, тож хочу купити собі телевізор, а на решту грошей - своїм "хлопцям" форму". Кажу йому: "Друже, дай координати своїх "хлопців" і ми їм форму дамо, а ти нам дай тепловізор, який необхідний на передовій!" Чую, повне непорозуміння і намагання зі мною торгуватися - називає суму в 65 тис. гривень (це пів ціни такого тепловізора). Я не втерпів і виказав йому все, що про нього думав. З форуму його повідомлення щезло, а телефон більше не відповідав.
Тому чоловік взяв три тепловізори, два з яких будуть безпосередньо, доставлені в АТО, а один буде вручений бійцю (який уже четверту ротацію бореться з ворогом на передовій) і наніс на тепловізори гравіювання " НЕ ПРОДАЄТЬСЯ" "ВОЛОНТЕРСЬКА ДОПОМОГА".


- Закликаю всіх волонтерів бути принциповими в таких випадках і "палити землю" під такими баригами! – каже він. 

Відео дня

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Анонім

    а навіщо відправляти таких "вояк" на дембель ? Тим більше вихідців з Луганщини... Гнати як на "убой", нехай звільняють свою землю і спокутують вину кров"ю.
  • Анонім

    Сука!
  • Анонім

    Тварюка ., люди скидаються їм щоб було легше воювати.,а деякі скоти торгують майже життям., на нари того героя ..,підар
  • Анонім

    Я вважаю так ,що перед відправкою на дембель всіх цих вояк треба було чітко обшукати і всі засоби військового призначення просто вилучати ,а так зараз будуть пролазити зброя набої та інша хрень трофейна .

    Мумі-троля reply Анонім

    та чого? давайте по сто разів будемо купувати людям одне й те ж!  в нас же купа грошей. що це за пояснення: "купувалося мені"?? іменний тепловізор, чи що? ото скотина, його мать...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up