Чи безпечно харчуватися в школах і садках? (ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ)

Чи безпечно харчуватися в школах і садках? (ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ)
Наскільки харчування у навчальних закладах безпечне для дітлахів, поговоримо під час чату-дискусії, який відбудеться у п’ятницю, 6 лютого. Обговорення почнеться о 16.00.
Наскільки харчування у навчальних закладах безпечне для дітлахів, поговоримо під час чату-дискусії, який відбудеться у п'ятницю, 6 березня. Обговорення почнеться о 16.00.

Хто і наскільки якісно організовує харчування у навчальних закладах міста? Чим закінчилася перевірка факту отруєння дітей в кількох садках міста? Які вимоги щодо приготування та зберігання їжі у навчальних закладах? Як часто працівники держсанепідслужби проводять перевірку таких установ?

Наскільки більше наступного місяці тернопільські батьки платитимуть за харчування у садках і школах? Хто отримає пільги? Як батьківські комітети в школах і садках оцінюють якість та вартість харчування дітей? Які зміни пропонують? Відповіді на ці та інші питання зможете отримати під час прямої трансляції.

Гостями програми будуть (респонденти уточнюються):

Відео дня

- Управління освіти та науки Тернопільської міської ради (респондент уточнюється);

- Головний спеціаліст Департаменту освіти та науки Тернопільської облдержадміністрації Віра Мельник;

-  Головний спеціаліст Тернопільського міського управління Держсанепідслужби в області Тетяна Мандрик;

- Батьківський комітет (респондент уточнюється).

У коментарях до цього тексту ви можете залишати свої запитання. Образливі слова та нецензурну лексику видалятиме модератор сайту.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (13)
  • Качур Оксана

    Як з харчуванням в 7 садочку на Стуса?
  • Людмила Лукіян

    дитина була у дитячому садку Затишок. харчуванням довольна дуже. зараз мала вчиться в 4 школі. теж нормально. звичайно, дещо подобається, дещо ні. але в загальному все гаразд. окрім того, даю з собою термос із чайочком та ще якесь печиво, вафельки на перекус.

    сніданки подорожчали. аде зараз все дорожчає. лише б дитина була нормально нагодованою.
  • Анонім

    Моїх двоє дітей відвідують садок, умисне не вказуватиму, який саме. Але від дітей дізналась і з меню видно, що годують їх одним й тим самим і в основному - це каші. Скажіть, будь ласка, чи тендери на поставку усіх продуктів вже проведені?

    Якщо ні, яких саме продуктів не возять до садків і коли возитимуть?
  • Анонім

    22 січня на сайті міськсанстанції з'явилось повідомлення про заборону возити до садків печінку, кури і яйця. Бо ніби немає належно оформлених супровідних документів.

    Скажіть, будь ласка: тендером на закупівлю харчів для дітей займається управління освіти. і проводило щодо цих продуктів, якщо не помиляюсь, на початку 2014 р. То, виходить, дітям цілий рік у садки возили неякісні продукти?

    Куди дивилось управління освіти і за що тоді звільнили, а її таки "пішли", завідуючу 38-го садочку?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція play_circle_filled 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up