Чи потрібна Україні Перемога?

  • Мирослав Копак
Чи  потрібна Україні Перемога?
Описано, для чого Україні потрібна Перемога.
Чи потрібна Україні Перемога?
Минув рік, як Україна опинилася у кривавому полум'ї війни, від якої уже усі стомилися.
За цей час до чого українці тільки не вдавалися, щоб зупинити криваву пошесть: молилися, постили, сповідалися, причащалися, освячувалися, приєднувалися до багаточисельних хресних ходів, тощо.
Але навіть священники признають, що все це нічого не допомогає - Господь від нас ніби відвернувся.
Не припиняє точитися війна. Дальше гинуть, калічаться та страждають люди, руйнуються будівлі та споруди.
Я, як пророк, пропоную спробувати використати ще один варіант, хоча жодних гарантій у його результативності не даю.
На моє передчуття, Господь сприймає наші благання не у будь-якому місці і у будь-який час, а у певному місці та у визначений період часу.
Єдино підходящим місцем для виконання цієї умови є Годинник прозріння.
Чи потрібна Україні Перемога?
Україна більше року поспіль зазнавала одні ганебні поразки. Тепер Перемога потрібна державі як повітря. Тільки Перемога несе стабільний мир, спокій та процвітання.
Такий день наближається.
Москва збирається помпезно його відзначити на Красній площі - грішному та безбожному місці, яке Всевишній завжди оминає. Вона користується нагодою ювілею, щоб принизити українських переможчів та оправдати сьогоднішні криваві події. Кремль вдає, що Перемога належиться тільки йому, а ми повинні задовільнятися лише однією капітуляцією.
Не будьмо байдужими.
Це найменше з того, що ми можемо зробити.
Прийти 9 травня до Годинника прозріння, щоб потім не жалкувати, що Кремль вкрав у нас Перемогу і нам залишив лише ганебну капітуляцію.
Бо надія швидко минеться і ми будемо довго жалкувати, що не скористалися нагодою присутності на Божому Суді, не очікуючи другого пришестя нашого Спасителя - Ісуса Христа.
Переконаний, що у цей день до Господнього приладу прийдуть люди, прагнучі переможного миру.
На жаль, будуть і такі, котрим переможний мир не потрібен. Тому, ці люди будуть оминати це місце десятою дорогою. Вони відчувають свою вину за кровопролиття. Для таких людей Годинник прозріння - це місце їхньому докору.
У ювілейний переможний день прості прихожани стануть свідками моїх претензій. Дай Боже, щоб я помилився. Бо уже пора покаятися за вчинені перед Богом та народом тяжкі гріхи.
Для заспокоїння душ наших переможних предків Справедлива Суддя у цей ювілейний день винесе свій остаточний вердикт.
Богородиця на Годиннику прозріння десятьма тінями сімки Сліду Своєї прової Стопи, засвідчить тінь у Перемозі по-Кремлівськи.
Переконайтеся, що Господь Бог з нами на нашій землі. А тільки з Ним можлива Перемога.
Христос воскрес!
Воістино воскрес!
Переможно воскресне й Україна!

Пророк: Мирослав Копак

24.04.2015 року.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

    Гуляв минулої неділі з дитям у парку " Топільче". Скільки там таких хвореньких ходить,це просто жах. Одна сидить і щось до води говорить,інший йде з дурними очима і свариться сам з собою. Коло зоокуточку ще один кадр котів гукав,і то так настирливо,ніби вони йому щось винні. Напевно всх з дурдому повиганяли,кормим немають чим чи шо. Тако живеш і навіть незадумуєшся скільки навколо "пророків" ходить.Жесть
  • igor golovko

    Який же ж ви пророк коли не даєте гарантій результативності свого пророцтва? Чи це просто тільки ви вважаєте себе пророком і про це всім заявили? Здається має бути навпаки.

    Мирослав Копак reply igor golovko

    Можете перевірити  результативність моїх пророцтв. Всі вони здійснилися. І це теж здійсниться.

    igor golovko reply Мирослав Копак

    " Огласите пожалуйста увесь список".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up