Партнер рубрики Події

Чи потрібно гуляти пишне весілля? (ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ)

Чи потрібно гуляти пишне весілля? (ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ)
Як думаєте, чи потрібно влаштовувати гучні та дорогі весілля? Скільки гостей варто запрошувати? Наскільки виросла вартість послуг тамади та весільних агенцій? Який взагалі бюджет весілля?
Як думаєте, чи потрібно влаштовувати гучні та дорогі весілля? Скільки гостей варто запрошувати? Наскільки виросла вартість послуг тамади та весільних агенцій? Який взагалі бюджет весілля?

Про це дізнаєтесь під час чату, який відбудеться в п’ятницю, 31 липня. Початок - о 16.15.

Чи збільшилась кількість шлюбів та розлучень за останні кілька років? У які місяці охочих одружитися найбільше? Де краще організовувати застілля? Наскільки завчасно  потрібно орендувати зал? Чи є проблеми із замовленням місць? Наскільки виросла вартість замовлень в розрахунку на одну персону? Яке на ваш погляд ідеальне весілля - кількість гостей, місце проведення, розважальна програма?

Гостями програми будуть (респонденти уточнюються):

Відео дня

- Працівники міського РАЦСу;

- Весільні агенції;

- Наречені;

 Подружні пари;

- Шоумени.

У коментарях до цього тексту ви можете залишати свої питання до гостей програми. Нецензурну лексику та образливі слова видалятиме модератор сайту.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (30)
  • Витвіцька Вікторія

    Це питання буде завжди актуальним, тому пропонуємо майбутнім молодятам обговорити його разом - https://vk.com/idealnevesillia?w=wall-86672128_721

  • Анонім

    Всі ці шикарні весілля це галімі понти і трата бабла . Вже з того весілля такі ритуали понапридумували ,що це п....ц всьому . Я рахую достатньо розписатися і все ,а всі ці галімі церемонії ,церкви ,бари це все лишнє.

    Анонім reply Анонім

    тому що все перетворили в бізнес, і на цьому годується купа дармоїдів...
  • Патріотка

    Як ставитеся до весілля у високосний рік?
  • Анонім

    Скільки вартує весілля на 50 чоловік?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up