Чи проявляють вчителі фізичне чи психологічне насилля до своїх учнів? (пряма трансляція)

Чи проявляють вчителі фізичне чи психологічне насилля до своїх учнів? (пряма трансляція)
Випадки проявів фізичного чи психологічного насилля над учнями набувають все більше резонансу. Якщо вам відомо про таке, напишіть у коментарях. Початок о 16.15.

Зовсім нещодавно ми писали про те, як у Тернополі директор привселюдно ставив студентів на коліна. Відео опублікував один з учнів цього навчального закладу. Даним фактом зацікавилась поліція.
Крім цього, відомі і інші інциденти, коли педагоги знаходять незаконні методи покарання дітей. Про недотримання професійної етики вчителів поговоримо під час онлайн-чату, який відбудеться у п’ятницю, 5 січня. Початок обговорення - о 16.15.

У програмі братимуть участь (респонденти уточнюються):

- Батьки

Відео дня

- Вчителі

- Працівники міського управління освіти і науки

- Учні, які стикались із насиллям у школі чи інших навчальних закладах

- Психолог

- Працівники поліції

У коментарях до цього тексту ви можете лишити своє питання стосовно даної теми. Ви також можете розповісти свою трагічну історію. Прохання - вказувати назву навчального закладу, аби працівники управління освіти та поліцейські могли допомогти у вирішенні проблеми. Нецензурну лексику та образливі слова видалятиме модератор сайту.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (28)
  • Анонім

    Ви напевно вчитель або немаєте дітей що так їх захищаєте ,немає зараз нормальних вчителів нажаль більшість з них відійшли у вічність.а зараз лишилось дуже мало
  • Анонім

    Ви напевно вчитель  або  немаєте дітей що так їх захищаєте колись були вчителі але не зараз
  • Анонім

    Висновок, п. Бурлаку - більшого захисту у сучасній українській школі потребує вчитель, а не учень. Захисту в широкому розумінні. Чи не так?
  • просто так

    А як поступати батькам,коли вчителі неадекватно відносяться  і принижують сина чи доньку? Тільки брати і записувати образи на диктофон?Діти зараз не такі,як раніше,але і вчителям, деяким,потрібно  вивчати етику і культуру поведінки.Вчителі бояться опуститись на рівень учня і подивитись на проблему  з боку дитини, від того і всі біди.Хороших вчителів стає все менше і менше, всі переходять на додаткові заняття, а на уроках ніхто практично не викладається. Потрібні великі реформи.

    Анонім reply просто так

    А  вчителі вже і упустились до дитячого рівня і обзивають дітей так як діти між собою ,ну і з кого мають діти  брати приклад з отої  в лапках  інтелігенції
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up