Читачі «RIA» отримали від улюбленої газети кілька десятків подарунків

Читачі «RIA»  отримали від улюбленої газети кілька десятків подарунків
Понад три десятки різної побутової техніки та кухонного начиння та чотири путівки - дві в табір «Артеківець» і дві у Буковель виграли під час розіграшу на сімейному святі від «RIA плюс» постійні читачі. Для багатьох з них – виграш був першим у житті.


Тож,   чимало з них не вірили у перемогу, допоки не отримували на руки приз від організаторів свята.  Аби ж тернополяни на власні очі переконались, що  подарунки отримують  справді ті, чий квиточок випаде, за лото троном на сцені спостерігало близько десятка учасників  фестивалю. Квитки ж, повернувшись спиною до лототрона або боком, витягували діти. 

- Я виграла кавоварку, - каже  тернополянка Галина  Єднорович, її квиточок витягнули першим відразу ж після початку розіграшу призів. -  Вперше у житті щось виграла! Газету читаю  багато років, але участі у розіграші не брала. А цьогоріч вирішила випробувати удачу. Загалом,  на фестивалі ми провели цілий день. Діти брали участь у різних конкурсах. Ми дуже задоволені.

Previous Next

Читає газету, скільки себе пам’ятає, тернополянин  Олександр Яцюк.  Стільки ж –  ставав учасником розіграшу призів від улюбленого видання. 

- Що тут скажеш. Я виграв блендер. Вдома знадобиться, - каже він.  – Я вперше виграв щось, тож враження позитивні. Гарне завершення свята.  

У піднятому настрої  від виграшу призу була й тернополянка Надія Квет. Вона каже, що її сім’я передплачує видання уже роками. А торік – вони виграли перший подарунок.

- Торік я виграла термокружку, - каже вона. – А цьогоріч – блендер з чашею. Враження – мегапозитивні. Взагалі, для немає значення, що саме ти виграєш. Приємно просто що-небудь виграти. 


Щокованою від власною удачі була й тернополянка  Валентина  Рубанова. Жінка виграла соковижималку і блендер.


- Я «RIA» передплачую від початку року, - каже вона. – Щось виграти, навіть дрібницю, я не сподівалась. Бо я за ціле життя ніколи нічого не отримувала просто так, не вигравала. То це для мене такий шок, що словами не передати.

Ще  у більшому захваті  та мегапозитивному настрої залишили фестиваль переможці розіграшу путівок. Так, за його результатами, на море, у табір «Артеківець » поїдуть родини Хоміцької Нелі та Мандзій Богдани. А у «Буковель»   - родини Любомира Дем’янчика і Оксани Ісаюк.
- Я дуже задоволена, - каже Оксана Ісаюк. -  За десять років, що я переплачую газету, я перший раз щось виграла.  Брала участь у розіграшах щороку і нічого не вигравала. Цьогоріч  я сподівалась, але особливо не вірила. Я  думала, що може щось виграю  з побутової техніки, а тут таке! Ми їдемо в Буковель!

Відео дня

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    класно, і я так хочу
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up