Партнер рубрики Події

Чоловік впав у яму. Жек "вмиває руки"

Чоловік впав у яму. Жек "вмиває руки"
В районі "Кемпінгу" у Великій Березовиці чоловік упав у вириту жеком яму. Це сталося 28 липня.

Каже, що яму на вул. Лесі Українки жек викопав ще два тижні тому, ремонтуючи аварійну трубу. Про інцидент 20minut.ua повідомив читач у рубриці "Новини від читачів".

За словами чоловіка, після ремонту яму не засипали. Причому поряд - дитмайданчик.

"Потерпілий приїхав автомобілем додому та виносив сміття, - пише читач.  -Оскільки, прибудинкова територія не освітлюється, яма, залишена комунальниками не обгороджена, а з сусіднього будинку освітлення сліпило його, він думав, що обминає яму, але впав униз . На щастя, чоловік був не сам. Жінка покликала на допомогу, його витягли звіти та відвезли у травмпункт. Лікар поставив діагноз - черепно-мозкова травма та забій грудної клітки. Ось так працюють наші жеки!

Відео дня

У жеку КП "Аква-сервіс", який обслуговує той район, підтвердили, що яму справді вирили для ремонту водопровідної труби, яка в аварійному стані. А от про нещасний випадок з чоловіком там почули вперше.

- Зараз ми чекаємо на заміну цієї труби, - каже директор підприємства Михайло Мельничук. - Адже їй більше 50 років, там є чотири діри. Яма обгороджена, ми пояснюємо мешканцям ситуацію. Якби там хтось упав, то ми вже би знали.

Чоловік додає, що яму тримають під контролем, а не просто вирили і лишили без нагляду.

- Ми чекаємо на заміну труби, а виривати та заривати яму щоразу надто дорого, додає пан Мельничук. - Тому ми змушені наразі залишити її відкритою.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • тік...

    Цікаво...чоловік впав 28 числа чому зразу ж не повідомили нікого?а тільки через пару днів згадали що хтось винен?чому не викликали нікого зразу нема ні свідків.ні відповідних заяв чи скарг?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up