Де наша людяність?

  • Шкула Андріко
Де наша людяність?
Загинув син Януковича і понеслось.. Хтось Богу дякує, хтось в статусах щастя «топиться», хтось зловтішається... Люди, шо звами?
Так, Янукович зло, так, його діти зло, так, вони причина біди і війни в державі... Але вони одна з причин. Інша причина — мільйонний апарат чиновників, який те все підтримував і наш народ, який то всьо терпів.. То чого стільки ненависті? Якщо ненавидіти то себе і ближніх, бо ми заслугоувавли на таку владу. Короче, така примітивна агресія і зловтішання признак прогнилості суспільства. Хто має іншу думку?


Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Людмила Лукіян

    тепер янукович став таким, як і тисячі українських батьків, - що оплакують своїх молодих загиблих синів, які загинули в розквіті сил.

    пс: моя бабця казала, що Байкал - то не просто озеро, воно наділене магічними властивостями і має багато таємниць........
  • Анонім

    П'яне бидло ганяло на бусі по льоді озера, яке, доречі, є природнім заповідником. Не розрахувало товщину льоду і "героїчно" втопилося... Звісно, про мертвих треба щось говорити хороше... Щось він там для розвитку моторного спорту в Україні таки зробив. Але коли згадуємо розстріляних з його наказу на Майдані (багато хто, навіть колишній його корєш Азаров каже, що якби не Вітя молодший з його дурнуватими ініціативами, то Майдан би вщух сам по собі). Тому дуже перепрошую автора і ціную його за християнську віру та любов, але плакати та побиватися за Віктором молодшим таки не буду. Хай йому грець!
  • Анонім

    Підтримую, не пасує хорошим людям втішатись з чужого горя.
  • Анонім

    Згоден з автором!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up