Де у Тернополі можна набрати води

Де у Тернополі можна набрати води
Нагадуємо адреси колонок-качалок, якими можна скористатись на час припинення водопостачання.

Нагадаємо, в Тернополі зараз вимкнули воду - промивають мережі. Відтак сьогодні води не буде взагалі, а завтра буде подаватися технічна, тобто не придатна для вживання.
Якщо ви не встигли набрати води на запас, то можете скористатися колонками. 
У КП "Тернопільводоканал" нагадують, що колонки-качалки розташовані за адресами: вул. Бережанська, 55, Білецька, 19, Броварна, 10, Бродівська, 6, Валова, 7, Городня, 1, Гребінки, 12, Грушевського, 9, Дружби, 1, Дружби, 6, За Рудкою, 39, Збаразька, 3-5, Квітова,17, Квітова, 12, Коновальця, 20, Корольова, 8, Кульчицької, 9, Куток, 16, Лозовецька, 4, Яблунева, 3, Мазепи, 5, Микулинецька, 48, Мостова, 13, Нечая, 4, Опільського, 12, Острозького, 45, Стадникової, 19, Садова, 18, Стуса, 6, Тернопільська, 2, Тернопільська, 54, Тарнавського, 2, Фестивальна, 20, Хліборобна, 30, Чалдаєва, 1, Чернівецька, 13, Чумацька, 25.

Також можете скористатися нашою інтерактивною картою.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анонім

    На Стадникової колонка вже давно не працює
  • Анонім

    Неможливо набрати води  і по вул.Симоненка. Біля  дитсадка - це Симоненка,22   колонка-качалка є, але ніколи там не було води, просто стоїть для вигляду. Колись на її  буріння були витрачені кошти, а результату немає. Хтось слідкує за роботою таких колонок?
  • Анонім

    На "Дружбі" сьогодні набирали і "черги" не було, але я набрав у Ступках.
  • Игорь Пастух

    А на цілий район від Максименка до Лучаківського , або Золотогірський нема жодної качалки. То чому ж їх не роблять, не бурять. Чий це обов"язок, хто несе за це відповідальність : "Водоканал" чи МНС ? Зате на дачах буріння криниць процвітає.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up