Деяким підприємцям відібрали дозволи на нічну торгівлю

Деяким підприємцям відібрали дозволи на нічну торгівлю
Торгувати у нічний час заборонили тернопільським підприємцям, які не дотримались вимог міськради. Зокрема, вони не підняли своїм працівникам зарплати до рівня не нижче середньої, а також не збільшили кількість працівників.

Відтак, виконком міськради недавно заборонив діяльність восьми таких закладів у нічний час, прийнявши рішення про втрату чинності попереднього рішення виконкому, яке надавало право на торгівлю в нічний період.

- Ми почали проводити в порядок торгівлю в нічний час, - каже міський голова Сергій Надал. – Ми провели моніторинг роботи закладів торгівлі і харчування, які брали на себе певні зобов’язання та отримали дозвіл на нічну торгівлю. Так, вісім об'єктів, нажаль, не дотримали свого слова. Пройшло півроку і за даними податкової служби та комісії, яка перевіряє рівень зарплати, встановлено, що зарплати вони не підняли, кількість працівників не збільшили. Тому ми прийняли відповідне рішення. Ця робота буде продовжена. Тому хочу звернутися до суб’єктів господарювання, якщо ви працюєте в нічний період, маєте додаткові переваги в своїй роботі, то ваші працівники повинні офіційно отримувати зарплату і податки з неї мають надходити до міського бюджету. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Королюк Надя

    щеб ломбарди цілодобові позакривали
  • Анонім

    надрокуйте список тих закладів
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera 09:35 У Чорткові з'являться сонячні електростанції за пів мільйона євро 09:00 НБУ підвищив офіційний курс долара 08:00 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття на шести вулицях 22:00 У Зарваниці відбудеться Хресна дорога 21:00 Житлова субсидія на неопалювальний сезон: кому призначать автоматично, а кому — за заявою 20:00 У Тернополі ймовірно отруїли собаку: тварина померла дорогою до ветеринара 19:00 Посмертні нагороди вручили рідним полеглих воїнів з Тернопільщини photo_camera 18:00 100-літній ювілей відзначила довгожителька з села Конюхи 17:05 На фронті загинув військовослужбовець з Великоберезовицької громади 16:50 Салон краси «RIDANA» – ваш незмінний бюті-помічник! (новини компаній) 16:20 У Тернополі відбудеться фестиваль «Великодні мотиви» 15:35 100 років виповнилося довгожительці з Тернопільщини 14:35 Військовий зробив символічний удар по мʼячу у матчі «Нива» Тернопіль — «Чернігів»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up