Діаспора з'їхалася в Тернопіль "копати бальон"

Діаспора з'їхалася в Тернопіль "копати бальон"
Футболісти з Канади, Іспанії, Польщі, Румунії та Білорусії беруть участь у третьому Чемпіонаті світу з футболу серед команд українських діаспор. Змагання офіційно відкрили 29 липня на нашому Центральному стадіоні. Між собою команди змагатимуться на трьох стадіонах до 31 липня.


- Ми раді, що у Тернополі такий Чемпіонат проходить вже третій раз поспіль, - каже міський голова Сергій Надал.  - І навіть той факт, що люди приїхали в Україну в такий доволі складний час, вони самі це висловлюють — та й ми вважаємо — як підтримку українського народу.

За словами мера, спорт — не основна ціль, яку ставили перед проведенням змагань.

Previous Next

Відео дня

- Ми хотіли дати можливість поспілкуватися діаспорянам між собою. Сподіваємось, що і наступного року вони до нас знову приїдуть, - зауважив очільник міста.

Мер запевняє, що жодних коштів з бюджету не виділили на організацію Чемпіонату. Мовляв, усі витрати - за меценатами.

- Від міської ради — лише надання стадіонів, - пояснює Сергій Надал. - Мова про Центральний, стадіон педуніверситету та стадіон ДЮСШ.

Фінал футбольних змагань запланований на 31 липня. Для усіх відвідувачів віхд безкоштовний.


 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:01 Під час гасіння пожежі у свинокомплексі в Тернопільськомцу районі врятували 650 свиней 16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up