Донеччанку вразили привітність та оптимізм тернополян

Донеччанку вразили привітність та оптимізм тернополян
"Эти люди приветливые и вежливые, толлерантные и оптимистичные! И если мы хоть на миллиметр приблизимся к их уровню культуры, поверьте, наша страна станет только лучше!", - так відгукується про тернополян жителька Маріуполя.

Привітність тернополян, їх приємні голоси та інтонація вразили гостю з Донеччини Світлану Позднякову. 24-річна жителька Маріуполя разом зі своїм чоловіком нещодавно подорожувала містами України. Свої приємні враження від нашого міста вона описала на своїй сторінці в соцмережі VKontakte 12 квітня. Допис вже отримав 360 лайків та 64 поширення.

- Чесно кажучи, я ні на секунду не могла собі уявити, що моє повідомлення набере стільки лайків та репостів, - зізнається дівчина, з якою ми зв'язалися у соцмережах.

Цитати з відгуку Світлани про Тернопіль подаємо мовою оригіналу.

Відео дня
> " Западная Украина и центр Бандерштата. Какие же они на самом деле эти бандеровцы. Для всех тех, кто возмжно переживал за наши жизни, хочу с радостью заявить: нас никто не бил, не оскорблял, не делал из нас консервы, и вообще абсолютно все люди были к нам очень дружелюбны!"

Дорога подружжя з Донеччини до Тернополя пролягала через Херсон та Одесу, далі Умань, Вінниця, Хмельницький. По дорозі їх вразила велика кількість синьо-жовтих прапорів – на машинах, будинках, балконах. А Тернопіль здивував гостей з Донеччини привітними обличчями та смачною кухнею.

{photo_gallery id=4355|}

"Итак, центр Бандерштата :) Файне місто Тернопіль! В Тернополь мы приехали вечером и собственно особого времени посмотреть город не было. Знакомство с Тернополем началось со знакомства с одним нашим коллегой, которого раньше мы слышали только по телефону либо переписывались в скайпе. Сразу хочу сказать, что лица, голоса и даже мимика жителей западных областей немного отличается от населения восточной Украины, и отличается в более привлекательную сторону, на мой взгляд. Особенно голос. Не знаю почему, но у мужчин там голос вцелом ниже и с какой-то хрипотцой. Красивый. Красиво слушать их речь и интонацию особенно. Она у них что ли более позитивная. Да и вообще по поводу языкового вопроса хотела бы раз и навсегда закрыть эту тему: в нашей стране НЕТ языкового вопроса и тем более проблемы! И не нужно этот вопрос раскручивать и пытаться заострять! Там повсюду - по радио, по телевизору звучит русская речь! И что вы, дорогие восточные украинцы, хотите сказать, что не понимаете украинский язык??? Это глупость, и этот вопрос больше подниматься не будет. Лучше будем говорить о людях и об отношении. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Опитування. Чи підете воювати за Східну Україну? Відповідь: не піду, нехай самі себе захищають. А донеччанку вразила гостинність тернополян. Приїхала і поїхала - вразило. Поживи тут з рік-два, тоді побачиш все і гостиннісь, коли будеш російською говорити і все інше.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up