«Гаражний розпродаж»: будуть речі з зони АТО

«Гаражний розпродаж»: будуть речі з зони АТО
«Гаражний розпродаж» речей, які віддали самі тернополяни, відбудеться 24 травня на Майдані Волі. Початок з 10.00. Мета розпродажу, нагадаємо, зібрати кошти на закупівлю автомобілів в зону проведення АТО.

Мешканці нашого міста принесли чимало цікавинок так само багато оригінальних речей віддали на «гаражний» художники, рукодільці, народні майстри.

  • Приміром тернополяни зможуть купити авторські традиційні ляльки-мотанки, картини, вишиванки. Окремої уваги заслуговує макет Кельнського собору, гітара виготовлена з тисяч сірників, авторські сукні Оксани Бачинської, - розповідає голова міської «Самопомочі» Андрій Грицишин. – З незвичних цікавинок – річні проїзні на маршрутки міста та абонементи в танцювальну школу. А ще, що особисто я вважаю найціннішим, речі які передали з АТО наші вояки.

Приміром на розпродажі будуть прапори з підписами і побажаннями воїнів з передової, розфарбовані художниками гільзи з кулеметів, артснарядів. Навіть використані РПГ.

Відео дня

Ну і не варто забувати, що основна маса речей – те, що принесли прості тернополяни. Тобто люди пожертвували те, чим не користуються, але що може стати в нагоді іншим: радіо, самовар, телефони, телевізор та багато іншого корисного добра.

Якщо і ви мали намір принести щось на продаж, а це може бути будь-що, що має шанс бути проданим, то поспішіть. Речі можна нести до 22 травня в офіс «Самопомочі» на Руській, 52 (2 поверх). Довідки за номером 52-27-27.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up