Година Землі: тернополян просять вимкнути світло


Година Землі: тернополян просять вимкнути світло
Усі небайдужі до проблем зміни клімату можуть долучитися до проведення акції "Година Землі". Світло в оселі потрібно вимкнути на 60 хвилин у суботу, 28 березня, з 20:30 по 21:30.

Мета акції – привернути увагу до проблеми зміни клімату шляхом вимкнення світла на одну годину, щоб показати необхідність об’єднаних дій із людьми зі всього світу для боротьби зі зміною клімату.

Дана кампанія увінчалась безпрецедентним успіхом, який отримав високу всебічну оцінку і суспільне визнання, з досвіду попередніх років. До неї приєдналися 7000 міст у 152 країнах зі всього світу.

Такий захід, окрім символічного вимкнення світла на 60 хвилин, ставить наголос на необхідності щоденних дій кожного громадянина, компанії та уряду у сфері енергоефективності, збереження навколишнього природного середовища, ощадливого використання ресурсів задля подолання проблеми зміни клімату і досягнення гармонії з природою. Це надасть можливість кожному громадянину України зробити свій внесок у поліпшення загальної екологічної ситуації на благо майбутнього природного середовища країни.

Міністерство екології та природних ресурсів України звертається до усіх небайдужих з проханням долучитися до проведення кампанії Година Землі. У такому разі її проведення матиме величезний успіх.

Просимо Вас підтримати ініціативу проведення даної кампанії шляхом вимкнення світла та приладів, що не є суттєво важливими.

Мінприроди України висловлює надію на те, що Година Землі приверне увагу кожного громадянина, до екологічного стану нашої країни. Це своєрідний заклик почати діяти, заклик узяти на себе соціальну відповідальність і долучитися до спільної праці задля стійкого майбутнього людства.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    в 12, а о 13год, максимум приборів, щоб погоріло все... тоді і буде не один день землі.
  • Василиса

    а в який годині - чи не має значення?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up