Головний приз від «RIA плюс» виграла тернополянка Наталія Захарова

Головний приз від «RIA плюс» виграла тернополянка Наталія Захарова
Переможець - Наталія Захарова
Головний приз від улюбленої газети «RIA плюс» на сімейному фестивалі «Тернопіль-спортивний» виграла тернополянка Наталія Захарова. Її маленький вело парк поповнився ще трьома новенькими велосипедами.


У те, що  родина виграє головний приз, не вірила ані сама жінка, ані її сім’я. Тож, коли  на кінець фестивалю "Тернопіль-спортивний" почав накрапати дощ, чоловік з донькою відправились додому. Пані ж Наталя таки залишилась. Упродовж розіграшу чоловік телефонував та питав, чи посміхнулась удача і чи  виграла…чайник.



- У мене двоє діток, - розповідає 42-річна Наталія Захарова. -  Сину – вісімнадцять, а донечці – чотири з половиною. Ми всі дуже любимо кататись, тож  у нас вдома  вже є три велосипеди. Ми вже навіть придбали велосипедне крісло, нам подарували, якщо точніше, щоби донечку катати, щоби возити із собою. Адже ми живемо на Дружбі, і в парк часто їздимо на прогулянку. А чоловік так взагалі – щодня на роботу їздить тільки на велосипеді.

Коли жінка почула від ведучих свята про те, що виграла три велосипеди,  то подумала, що пощастило однофамільцеві. Однак після повтору ведучого зрозуміла – виграла таки вона.

- Я вірила, що щось виграю, - каже пані Наталя. - Думала, можливо, сковорідку, можливо щось на кухню. Але потім почав дощ накрапати, люди почали розбігатись і я вже також хотіла іти. 


Як розповіла переможиця, «RIA плюс» у її сім’ї читають вже близько 15 років. Однак участь у  подібних акціях від видання – брали вперше.

- Вирішила спробувати власні сили - і виграла, - додає вона. - Як кажуть, новачкам щастить. 

Відео дня

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини Від читача 21:33 Сольний концерт YAGODY 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:01 У Тернополі загорівся будинок: подробиці пожежі 15:35 Волейбольний майданчик на Циганці планують ремонтувати: у якому він стані та що мають робити play_circle_filled photo_camera 15:15 Актуальні вакансії роботи у Тернополі станом на 27 березня 14:53 На будівництві Палацу спорту привласнив майже 25 млн грн: слідчі оголосили про підозру 14:30 Лялькарки Кременеччини презентували ексклюзивні вироби
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up