Партнер рубрики Події

Художній музей!? чи свинарник?

  • читач
Художній музей - одне з небагатьох місць, куди можна привести друзів з інших областей, показати картину Марчука тощо. ледве не вмерла з сорому, коли гості побачили штори в музеї - чорні від пилюки! А панянки-МИСТЕЦТВОЗНАВЦІ! спокійнісінько вишивають...

Я вже мовчу про славні традиції наших мистецтвознавців ліниво реагувати на гостей та низький рівень знань, коли екскурсовод розказує завчену біографію , але не може відповісти на запитання про стилі чи техніки. нехай. але ХУДОЖНІЙ музей в центрі міста, в ньому працюють жінки- галицькі газдині , а білі шифонові штори зверху чорні, а знизу лежать на таких же брудних підвіконнях "чорніші чорної землі" неохайно завернуті ганчірки. не розказуйте мені про зарплати. це робоче місце, імідж міста і взагалі не уявляю, щоб там хтось перетрудився - навіть експозиції роками не міняються. ганьба страшна.якщо вони це негайно не виправлять - треба до дідька звільняти всіх !

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (16)
  • Анонім

    Розкажу вам анекдот п'ятирічної давності. На виставці Марії Приймаченко "журналістка" запитала наукового співробітника : чи я можу поспілкуватися з авторкою? Це ваш рівень і компетентність! Не шукайте бруду, там де його немає. Пасквілями на замовлення ви авторитету не заробите.

  • Анонім

    Я простий відвідувач, який помічає красу

    Nat Tan reply Анонім

    Чого то ви думаєте що всі такі ідіоти що думають що Приймаченко ще живе і знають тільки двох художників  а ви один єдиний хто бачить красу люди в музеї ходять не для того щоб на штори дивитись і не для того щоб слухати галдеж ваших працівниць в музеї має бути чисто і тихо а екскурсовод має знати відповіді на питання які стосуються художніх полотен ніхто її лиш нього не питає і хто там що чіпає і фотографує це вам не Бельведер
  • Анонім

    Експозиція вам не подобається,а ви памятаєте імена тих художників картини яких там експонуються. Мабудь в нас знають лише Марчука і Приймаченко. Про яку думають що вона ще живе. Можливо ви в музеї буваєте лише щоб пилюку оглянути,чи ви шукаєте місце роботи прибиральниці.Експозиція не міняється,а оновлюється. Хто хоче нових вражень,приходьте на виставки які міняються майже що два тижні. А в краєзнавчому викопні рештки поміняли,або плакати про тварин і рослини. У всіх музеях є зали ПОСТІЙНОЇ експозиції і Виставковий зал для нових і цікавих творів.

    Соля reply Анонім

    Шановний, вашу позицію вже зрозуміли. Я щиро сподіваюся, що ви таки не директор художнього музею, бо інакше  соромно і гірко, що керівник такої установи вважає її низькосортною провінційною культурною забігайлівкою, в якій і штори не конче прати, і відвідувачів вважає некультурним стадом, бо вони, бачте, помічають прогалини в роботі персоналу.
  • Анонім

    Які активні наші жителі,раптом прозріли де знаходиться музей і в якому він стані.      Я думаю що штори потрібно залишити в такому стані як є, це буде причина прийти до музею. Заради штор,і поміж цим і з мистецтвом ознайомитись.А то кого не запитаєш де знаходиться художній музей,то у відповідь не знаю або думають що в нас лише краєзнавчий існує.

    Анонім reply Анонім

    На відміну від вас, тернополяни, як видно з коментарів, вважають, що брудні та не свіжі завіси не додають окраси ані цінній музейній колекції, ані музею, як КУЛЬТУРНОМУ осередку, ані нашому  місту, яке і ми і наші гості вважають ЄВРОПЕЙСЬКИМ. І нехай причиною відвідання вашого музею будуть, все ж таки, цікаві виставки, а не "штори".

    Соля reply Анонім

    А ви ким у музеї працюєте?)))

    А адекватні люди всі знають, де в їх місті знаходяться музеї. Інше питання, що ходити туди особливо не находишся, бо експозиція майже не змінюється. Тому не плюйтеся в місто і його мешканців зневагою, всококультурний ви наш, а візьміться за роботу і поперіть штори))

    Nat Tan reply Соля

    У нас все як завжди тільки огризатись вміють та на когось кивати та на низьку зарплату кивати замість того щоб сказати вибачте все виправимо дякуємо за справедливі зауваження не тако то вже і проблема поприбирати та підлеглим мозги впоавити
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up