Партнер рубрики Події

Ігор Білоус представив головного податківця Тернопільщини

Ігор Білоус представив головного податківця Тернопільщини
Керівника Головного управління Державної фіскальної служби області журналістам представив Голова Державної фіскальної служби України Ігор Білоус
Головні завдання нового керівника фіскальної служби в області Ігоря Комендата озвучив наш земляк, голова Державної фіскальної служби України Ігор Білоус.

Голова Державної фіскальної служби України Ігор Білоус представив керівника Головного управління фіскальної служби області.

- Ігор Комендат прийшов з бізнесу і очолив головне управління. На нього ми покладаємо великі надії щодо втілення реформ в життя і нового діалогу з бізнесом, а також забезпечення якісних показників в діяльності податкової, загалом розвитку економіки в області.

Серед першочергових завдань, які поставили новому керівнику – це повернення великого бізнесу в область, кадрове оновлення і налагодження діалогу з тими, хто ухиляється від сплати податків.

Відео дня

- По-перше, потрібно повернути бізнес в Тернопільську область. Потрібно якісно покращити склад платників податків. Ми знаємо поіменно, які платники пішли з цієї області і чому вони пішли, і що треба зробити, щоб вони повернулися, - каже він. - По-друге, я доручив молодому керівнику подивитися на кадри. Я повністю віддав картбланш як у центральному офісі, так і в районах. Треба дивитися і робити певні зміни. Я не говорю про люстрацію, але про якісний кадровий склад управління. Звичайно це непросто робити в наш час, коли 70% зарплат в нашому органі – це зарплати до 3,5 тисяч гривень. Але це - проблема державна. Також є чіткі завдання з відпрацювання тих, хто нахабно не платить податків. З ними треба працювати, вести діалог, розуміти, що в них не так, чому не сплачують.

Біографія

Ігор Комендант народився 1976 року в  м. Костопіль Рівненської області.

В 1997 році закінчив Тернопільську академію народного господарства, економіст-правознавець. 

До вересня 1998 року – головний бухгалтер ПП «Кромвель».

З вересня 1999 року – підприємець, керівник баскетбольного клубу «Тернопіль» (за сумісництвом).

З грудня 2005 року – виконавчий директор організації роботодавців у Тернопільській області (на громадських засадах).

З вересня 2006 року – директор ТОВ «Будівельні інвестиції – Тернопіль» (за сумісництвом).

З 2009 року – уповноважений Держкомітету з питань регуляторної політики та підприємництва з питань захисту прав підприємців у Тернопільській області (на громадських засадах).

З березня 2011 року – директор ТОВ «Фора С» (за сумісництвом).

З липня 2014 року – помічник народного депутата України Чугуннікова В.С.

З 18 вересня 2014 року – в. о. начальника ГУ ДФС у Тернопільській області.

З 16 жовтня 2014 року - начальник ГУ ДФС у Тернопільській області.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • ПРАВДА

    Потрібно пройтися по сільських радах і виявити осіб, які не укладають договори оренди із сільськими радами. Є такі випадк. Сільським головам по-любому ДОБРЕ: чи "так" , чи коли "виявлять" і ті заплатять штраф - все одно виграє голова, а в другому випадку - казна дотаційної селищної ради. Також - варіант. :) ПРОХАННЯ перевірити сільські ради.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up