Партнер рубрики Події

Ігор Костюк – ставленик Москви чи український націоналіст?

  • Костюк Ігор

Ігор Костюк – ставленик Москви чи український націоналіст?
У понеділок, 30 березня 2015 року, у тернопільському прес – клубі відбулася конференція, у якій взяли участь директор із розвитку благодійного фонду «Фонд добрих людей» Ігор Костюк та керівник тернопільського представництва «Фонду добрих людей» Павло Бойко. Під час прес – конференції було розглянуто низку цікавих і гарячих питань, а також вдалося дати відповідь на найголовніше запитання : чи була благодійна акція «Фонду добрих людей» із безкоштовної роздачі хліба, що пройшла кілька днів тому біля ЦУМу, провокацією?

У понеділок, 30 березня 2015 року, у тернопільському прес – клубі відбулася конференція, у якій взяли участь директор із розвитку благодійного фонду «Фонд добрих людей» Ігор Костюк та керівник тернопільського представництва «Фонду добрих людей» Павло Бойко.

Під час прес – конференції було розглянуто низку цікавих і гарячих питань, а також вдалося дати відповідь на найголовніше запитання : чи була благодійна акція «Фонду добрих людей» із безкоштовної роздачі хліба, що пройшла кілька днів тому біля ЦУМу, провокацією?

- Пане Ігорю, скажіть, будь ласка, що саме відбулося біля ЦУМу і чи не було це провокацією?

Відео дня

-З одного боку, це була благодійна акція «Фонду добрих людей» із безкоштовної роздачі хліба пенсіонерам і малозабезпеченим верствам населення Тернополя, з іншого – провокація декількох місцевих ЗМІ, псевдопатріотичних громадських діячів, котрі відверто працюють на тернопільський криміналітет. Із звичайної благодійної акції ці «діячі» роздмухали справжню трагедію планетарного масштабу, звинувачуючи у цьому наших активістів.

«Фонд добрих людей» аналогічні благодійні акції проводить на території всієї України вже більше року. За цей час роздали понад 16 000 тис. хлібин для пенсіонерів і малозабезпечених людей, які щиро вдячні за допомогу та турботу. Лише чомусь у Тернополі частина громадських активістів-провокаторів намагається зробити із цього картинку для країни, з якою у нас зараз війна.

- Яке відношення «Фонд добрих людей» має до Харкова і московського патріархату?

-Справа у тому, що у Харкові було зареєстроване наше перше представництво, а юридично правильно, коли на печатці прописується те місто України, де була проведена перша реєстрація. Якщо комусь це не подобається, нехай вносять зміни до українського законодавства. Як на мене, Харків - це прекрасне українське місто, і не варто ділити країну. Вона єдина: від Ужгорода до Луганська, від Чернігова до Севастополя!

Щодо московського патріархату, то я – український націоналіст і підтримую християнство, як українську релігію. До московського патріархату ставлюсь однозначно – це купка лжеслужителів Росії, яка дискредитує християнство та сіє ворожнечу між людьми.

- Які благодійні акції ви плануєте проводити?

-Ми плануємо допомагати важко хворим дітям. Наразі ми надали допомогу більше ніж 40 дітям Тернополя на загальну суму близько 350 000 тис. грн. Часто відвідуємо різноманітні дитячі будинки усієї країни і активно допомагаємо дітям – сиротам. Також продовжуватимемо організовувати і проводити акції безплатної роздачі усіх необхідних речей, продуктів харчування тощо для пенсіонерів і малозабезпечених людей України, залежно від ситуації у державі. Бо зобов’язані це робити, ми народилися тут, на своїй Богом даній землі, і благодійна справа – це один із наших найголовніших життєвих пріоритетів

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Boris Javir

    знаю хлопців з кращої сторони.

    сам був свідком кількох подібних акцій, які проводилися ще до загострення україно-російських відносин. акції не мали і не мають політичного спрямування - його їм надають некваліфіковані журналісти. ліпше б ті журналісти поцікавилися, за які гроші дочка мера закордонами їздить чи за які гроші мер собі нові шубки купує, чи на яких умовах земельні ділянки в місті видаються (в тому числі через схеми: спочатку церкві, тоді раптом переходять бізнесменам).
  • Анонім

    кремлівський провокатор хотів заробити трохи рублів.
  • Анонім

    Це чудові люди, які дійсно допомагають і хворим діткам, і найбільш нужденним! Продовжуйте свою роботу!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up