Кращі адвокати Тернополя та області

  • Юридична Карта
Кращі адвокати Тернополя та області
Адвокати Тернополя на карті міста

Якщо у вас виникла проблема юридичного характеру, адвокати Тернополя завжди раді вам її вирішити, адже сьогодні кожний громадянин може потрапити у важку юридичну ситуацію, коли без кваліфікованої правової допомоги не обійтися. Володіючи особливим процесуальним і правовим статусом, широкими повноваженнями, необхідним досвідом і накопиченими знаннями, адвокат Тернополя здатний найбільш ефективно захистити права і законні інтереси довірителя по цивільних чи кримінальних справах в судах.

На сьогоднішній день в Тернополі є велика кількість адвокатів. І дійсно, знайти юриста не представляється проблемою. Набагато складніше в нинішніх умовах відшукати кваліфікованого фахівця, який зможе добитися бажаного результату для клієнта. Адвокати Тернополя зобов’язані продемонструвати знання законодавства, надати правову допомогу на професійному рівні.

Відео дня

В основному, адвокати Тернополя надають такі послуги:

  • докладні юридичні консультації з будь-яких питань у сфері українського законодавства.
  • представлення інтересів в судах у цивільних, кримінальних, житлових, сімейних, земельних та авторським справах і спорів.
  • оскарження за судовими рішеннями (включаючи рішення посадових осіб та органів державної влади).
    професійна юридична допомога на всіх стадіях кримінальної справи.
  • допомога в здійсненні реєстрації чи ліквідації юридичних осіб(ТОВ, ФОП і т.д.)
  • аудиторські послуги
  • арбітраж

Адвокати Тернополя завжди раді проконсультувати вас стосовно послуг, які ними пропонуються. Отримавши професійний досвід і знання, адвокати Тернополя можуть приймати практичні і ефективні рішення, оскільки багата правова практика дозволила їм накопичити унікальний досвід з вирішення юридично складних ситуацій у кримінальних, цивільних, арбітражним, адміністративних справах.

Для кращого пошуку кваліфікованих адвокатів Тернополя, було створено даний ресурс.

На даному сайті, Ви можете знайти детальну інформацію про будь-якого з адвокатів Тернополя. База професійних адвокатів Тернополя формується дуже детально. Відвідувач сайту сам може вибрати фахівця, враховуючи його досвід, вимоги, бюджет, відгуки і навіть грунтуючись на враженні від особистої фотографії адвоката. Також є можливість ознайомитись з графіком роботи того чи іншого адвоката, і отримати необхідні контакті дані для зустрічі. При розміщенні адвокатів в каталог Адвокат Тернопіль ми проводимо перевірку документів, щоб надати вам максимально достовірну інформацію. Зміна ключових даних можливо тільки після надання відповідних документів. Саме тому в нашому каталозі тільки найкращі адвокати Тернополя. Окрім цього, в каталозі кожен адвокат Тернополя може бути розміщений на карту міста, для кращої комунікації.

Перелік адвокатів міста за посиланням http://www.juristmap.te.ua/advokaty_ternopolia/

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Петро Череватий

    Рекомендую - http://urist.te.ua/

  • Абед Оля

    Порадьте хорошого адвоката по кримінальній справі .
  • Анонім

    А ціни у них солідні і я б сказав не адекватні. Тобто не відповідають затраченим зусиллям. Написати звичайну позовну заяву  до суду  - друть  від 300 до 400 грн. А це десять хвилин роботи на компютері. Адже в житті не так багато різних правових ситуацій і те з чим ви йдете до адвоката -це щось десь подібне уже було з кимось і йому тільки потрібно знайти подібне у памяті  своєго компа, скопіювати текст і поміняти прізвища та адреси - все. Я працюю на будові у Києві і там мені щоб заробити 300 грн треба добряче наскакатись як мавпі,  по риштовці цілий день у дощ і вітер,  спеку і  в холод , а це згодіться, зовсім не відповідає 15 хвилинам сидінню  в кабінеті, біля теплої батареї зимою або під кондиціонером у жару.

    Скажете  - хто на що вчився?   Звичайно, звичайно але не настільки ...

    тернополянка reply Анонім

    так, бо їхнє навчання коштує шалено дорого (оплата за навчання у вузі, хабарі за сесії, тоді ще треба знайти місце роботи за великі гроші або відкрити власну справу за шалено великі гроші) а тоді це все треба відбити чим швидше на нас з вами...а в нотаріуса, що інакше?-щоб зробити проїзні документи за кордон для дітей-доручення в присутності 2 батьків робиться за 10 хвилин за 150 грн., а тоді щоб відкривати візу знову треба йти робити доручення і знову платити гроші за один папірець-нонсенс...
  • тернополянка

    В Тернополі немає кваліфікованих адвокатів 9знаю з досвіду бо довелося стикнутися з такою проблемою). Більшість адвокатів-колишні мєнти і тягнути будуть за мєнтами а не за клієнтами, хоча бабло злуплять не мале..А ще між ними є кругова порука, тобто, якщо один когось захищає і взяв бабло, то другий все зробить для того, щоб той бабло взяв не даремно, при цьому втопить свого клієнта...Отака от барахолка, любі друзі...все тут продається. Наше правосуддя саме продажне....

    Анонім reply тернополянка

    Ваш особистий негативний досвід спілкування з конкретним адвокатом не дає Вам права так категорично узагальнювати щодо всіх адвокатів.

    Повірте, багато з них зі шкіри вон лізуть, йдуть проти системи, лиш би Вам допомогти.



    Що стосується реклами на сьому сайті, то в області є більше 400 адвокатів, і вказану рекламу пари-трійки адвокатів я би не розцінювала як добросовісну.

    тернополянка reply Анонім

    ну, скажімо так, досвід спілкування був не з одним адвокатом, це по-перше. А по-друге, коли ми звернулися за порадою до кількох людей, які крутяться в правових колах (суддя, прокурор0 і попросили порадити адвоката-то нам так і сказали, що не знають чим нам допомогти, бо кваліфікованої допомоги нам не зможуть надати, немає спеціалістів...а ще особливо, якщо справа стосується ДТП а адвокати бувший мент-пиши пропало...грошей викачають реально до фіга, а от чи буде результат-невідомо...при чому саме відношення їх до роботи-просто вражає-хочу їду на суд, не хочу-не їду, справитеся самі....Коротше бардак, як і всюди і краще в це поле не потрапляти...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up