На "гаражному розпродажі" продають ексклюзивні сукні

На "гаражному розпродажі" продають ексклюзивні сукні
На ярмарку із продажу вживаних речей 24 травня тернополяни можуть знайти безліч цікавих та корисних дрібничок. На зібрані з продажу речей кошти організатори придбають авто для бійців. Розпродаж відбувається на майдані Волі і триватиме протягом дня.

- Війна в країні продовжується, але тернополяни дещо про це призабули, - каже член міської "Самопомочі" Віталій Фидрин. - Ми спокійно живемо, а там на передовій продовжуються бойові дії. Тому мета цього розпродажу не стільки зібрати кошти, як сколихнути та згуртувати громаду, допомогти хлопцям.

На "гаражний розпродаж" тернополяни принесли безліч різних речей. Серед який стара техніка, речі для господарства, книги, посуд, вишиванки, картини від студентів ТНПУ та навіть ексклюзивні сукні від тернопільської дизайнерки Оксани Бачинської.

- Я долучилась і до організації цього розпродажу, і сама принесла деякі речі, - каже пані Бачинська. - Це костюм з натуральної шкіри, дві ексклюзивні сукні та багато інших речей, які можуть бути корисними. Вважаю, що такі розпродажі дуже потрібні, адже ми допомагаємо бійцям.  

Відео дня

Previous Next

Окрім звичного розпродажу щопівгодини організатори проводитимуть аукціон, де "з молотка" підуть найцікавіші лоти. Наприклад, річний проїзний на маршрутки, речі з зони АТО та ексклюзивні речі від тернополян. 

- Ми з чоловіком ще нічого не купили, але деякі речі зацікавили, - каже тернополянка Ілона Стецюк. - Бачила дуже гарні картини. Це добре, що тернополян до допомоги бійцям долучають таким чином. Це об'єднує. 

Виручені з розпродажу та аукціонів кошти організатори докладуть до коштів, які збирають на авто для військових.

- У нас є мета придбати два авто для тернопільських бійців, - Частину коштів ми зібрали, частково долучились самі, ще додамо гроші з аукціону. Для яких саме підрозділів придбаємо авто ще не визначились, але це будуть тернопільські хлопці. 

Такий "гаражний розпродаж" від "Самопомочі" у Тернополі проводять вперше. Але за словами організаторів, не в останнє. 

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Віталій Фидрин

    ..І фінансовий результат не розчарував (43883грн + 100$)! Дякуємо Усім, хто долучився! Обов'язково поінформуємо громаду про витрату коштів (що саме, кому саме та куди саме).
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up