Партнер рубрики Події

На свята в Тернополі у ДТП постраждала вагітна та випадково прострелили руку перехожому

На свята в Тернополі у ДТП постраждала вагітна та випадково прострелили руку перехожому

Дев'ять п'яних водіїв, десять сімейних сварок, дев'ять бійок та вісім ДТП - так у Тернополі пройшли вихідні, 27-28 серпня, доки місто празникувало. Крім того, на вуличному тирі випадково постраждав перехожий.

 - В неділю, 28 серпня, хлопець, який стріляв у тирі в парку ім. Шевченка, випадково прострелив руку тернополянину, - розповідає прес-секретар Тернопільської патрульної поліції Оксана Смільська. - Очевидно, це трапилося через недотримання правил безпеки, адже куля пробила матеріал намету, де сам тир. Куля застрягла чоловікові в руці. На місце одразу викликали оперативно-слідчу групу, вони встановлюють всі обставини.

Не обійшлося на вихідних і без ДТП. На вулиці Живова не розминулися автомобіль Honda та мотоцикл.

 - ДТП трапилося, коли водій авто повертав у напрямку "Орнави", - продовжує пані Смільська. - Внаслідок ДТП постраждала 23-річна вагітна пасажирка авто - її з травмами голови та коліна відправили у травмпункт, - а також мотоцикліст - його доставили до реанімації.
В суботу, 27 серпня, в ДТП також постраждав велосипедист. Його, після зіткнення із бусом Mercedes на перехресті Чехова і Котляревського, із попереднім діагнозом перелом лівої руки доставили до лікарні.

 - Загалом від вечора п'ятниці до ранку понеділка в місті трапилося вісім ДТП, серед них жоден із учасників не був нетверезим, - коментує Оксана Смільська. - Всього опрацьовали 635 завдань, 300 з яких надійшло від чергових через 102, 335 самостійно виявлених патрульними в місті. З них дев'ять бійок та стільки ж п'яних водіїв, два грабежі, дванадцять крадіжок та десять сімейних сварок.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Piter Savka

    А ЯК БИ В ОКО ????!!!!
  • David Starr

    Що прострелили то прострелили, певно інвалідність треба оформляти )
  • Лотоцький Паша

    Ого, оце прострелили. Кров рікою.



    В мене в дворі пацани з рогатками та механічними пістолетами постійно прострілюють одне одного. Думаю, це вартує окремої статті.

    Юрій reply Лотоцький Паша

    статті може і не варто, але випадок однозначно неприємний

    Anonymous reply Лотоцький Паша

    льоша ти дебіл? Це парк.На рівні руки,могли бути очі чиєїсь дитини. Закрити нахрен оті шарашкіни контори.Тир має мати стінки в рази сильніші чим пробивна сила кульки,а не брезент.гнати в шию таких цинічних,чи то тупих бариг
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up