На тернопільському ринку перевірятимуть ваги

На тернопільському ринку перевірятимуть ваги
У міській раді створять робочу групу, яка має завадити тому, що покупців обважували, а також перевіряти санітарні умови зберігання товару та стежити за гігієною на ринку на вулиці Митрополита Шептицького. Тернополяни не одноразово скаржились на такі порушення.

Робота група вирішила, що з 21 по 26 вересня проводитиме роз’яснювальну роботу з торгівцями, щоб вони перевірили торгівельні ваги у спеціальному пересувному пункті. Перевірку ваг у  буде проводити ДП "Тернопільстандартметрологія" біля приміської автостанції по вул. Митрополита Шептицького щодня з 8.30.
З 26 вересня управління муніципальної поліції розпочне щоденну роботу з виявлення ваг, які не відповідають вимогам стандартів. Порушників притягнуть до адміністративної відповідальності, повідомили у прес-службі міськради.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • xcom

    щоб опломбувати вагу 130 грн потрібно.... Вага є не одна для того щоб розрядилась замінити на іншу... нехай знижуть спочатку ціну на пломбування ваги а то ця ціна є безглуздою і дуже сильно завишеною
  • мдя

    Перевірка однієї ваги у Тернопільстандартметрології  тягне приблизно 80 грн )
  • Соля

    То в чому суть перевірки, я не зрозуміла... Поінформувати продавців заздалегідь, що перевірятимуть, щоб підкрутили ваги до норми?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up