На Тернопільщині обурені люди перекривали дорогу

На Тернопільщині обурені люди перекривали дорогу
Частковим перекриттям дороги завершилося невдоволення мешканців міста Копичинці. Люди обурені тим, що вантажні автомобілі одного з агропідприємств краю розбили повністю проїжджу частину дороги у центрі міста, а ремонтувати зіпсоване не поспішають.

Громада Копичинець зібралася на дорозі і не пропускала вантажні автомобілі сільгосппідприємства. Весь інший транспорт їздив без перешкод. На місце події виїхали слідчо-оперативна група Гусятинського райвідділу міліції.

За словами керівника районної міліції Олега Демчана, даною дорогою можуть їздити великогабаритні автівки, оскільки об’їздної в містечку немає, але за умови допустимої ваги. А це – не більше 30 тонн через даний населений пункт.(Відповідно до правил дорожнього руху, фактична вага великогабаритного транспорту на дорогах за межами населених пунктів не повинна перевищувати 38 тонн. У місто в’їзд такого транспорту заборонений).

Мешканці переконані, що аграрна фірма не завжди дотримувалася вагових норм. Під час збирання урожаїв, кажуть вони, вага вантажівок не рідко перевищувала 40 тонн. Тому ремонтувати покриття повинні саме винуватці.

Відео дня

На місце конфлікту приїхали представники міської ради. Посадовці запевнили, що разом з представниками агропідприємства докладуть максимум зусиль, щоб відремонтувати дорогу.

Нагадаємо, що влітку схожа ситуація виникла у Хоросткові. Люди через руйнацію дороги великим транспортом агропідприємства Тернопільщини, перекрили повністю дорогу кам’яними брилами. І лише після цього керівництво сільгосптранспорту відремонтувало трасу.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Є знайомі які працюють в колишньому Логіст - зараз Скайбуд М. Так от повна маса машини ( буряк в вересні не після дощу) 52т в середньому. Менше чим 33т буряка фірма не дозволяє брати (погружчики примусово нагружають як то кажеться з кабаном). Це я про прицеп Bodex 50кубометрів. Ще є у них 75 кубометрів.

    А от зараз так взагалі кажуть фантастичні речі( буряк мокрий з болотом) 68т. Це авто на 5 осей!!!!!!!!!! Получається що на вісь 13,6 тонни. Як дорога може витримати коли вона розрахована на радянські зілки і камаз який по паспорту повинен везти за союзу 7 тон на собі і 7 у прицепі(14т).

    Авто  повинно везти 7 тон на осі брутто. 7*5=35 і мінусуємо тару 16т=19тон!!!   Ніколи в житті ніхто стільки не буде везте в Україні на зерновозі. А ментам якшо нема касьори в карман то їм наплювати шо і скіки везуть. Ті всі ваги що попри великі траси то тіко простого хлопа наказати. А круті фірми ніхто не чіпає.

    Є ще один дуже поганий фактор для наших доріг через перегрузи. Коли така машина Виїжджає з поворота то передньою віссю напівпричепа і частково задньою нещадно вигризає асвальт. Асвальт тримається доки доки на ньому немає мікро тріщини( а у нас всюди асвальт воєнний))))

    Тема перегрузів не розкрита в статті.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up