Партнер рубрики Події

На запитання відповідав комендант Самооборони Майдану Тернопільщини (ЗАПИС ПРЯМОЇ ТРАНСЛЯЦІЇ)

На запитання відповідав комендант Самооборони Майдану Тернопільщини (ЗАПИС ПРЯМОЇ ТРАНСЛЯЦІЇ)
Про кошти, зібрані Самообороною Майдану Тернопільщини для допомоги бійцям АТО, а також про післяреволюційну місію організації ми дізнавалися у її коменданта Івана Ковалика 27 серпня.

Він був гостем нашого традиційного онлайн-чату. 

Нагадаємо читачам, що запитання слід залишати під цією новиною. Питання формулювати чітко та лаконічно. Нецензурна лексика й дописи, що не стосуються теми, модератор видалятиме.

 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (26)
  • від редакції

    1
  • будьмо уважні

    з Самооборони хлопці воюють в АТО?

    від редакції reply будьмо уважні

    Так. найбільше їх у батальйоні "Тернопіль", який охороняє громадський порядок у Лисичанську. також є наші добровольці у батальйоні нацгвардії і в батальйоні "Айдар".
  • будьмо уважні

    до речі, як справа з Гурбами Антонівцями. як цьогоріч пройшли?

    і для чого вам витрачати час на бавленку у пейнтбол?
  • будьмо уважні

    у Самообороні є дівчата, жівнки?

    яка їхня роль там?

    від редакції reply будьмо уважні

    Так, вони у нас є. Хлопців, правда, все ж більше))

    У нас є швейний цех, у якому шиємо розвантажувальні жилети, форму, спіднє. Цим і займаються дівчата. Також у нас є медики, які формують медсумки й аптечки. Ведуть перемовини з аптеками та з діаспорами,я кі можуть дістати потрібні медприпарати. До цього теж дотичні дівчата і жінки.

    дівчина reply від редакції

    І ще дівчата пакують посилки на Схід. Приходьте - допоможете.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up