Партнер рубрики Події

На “Дружбі” вирубують дерева для новобудови (ОНОВЛЕНО)

На “Дружбі” вирубують дерева для новобудови (ОНОВЛЕНО)
На вул. Степана Будного зі сторони Об'їзної на місці дерев планують побудувати новий житловий будинок. Забудовник - таємниче комунальне підприємство "Масив".

Хоча в управлінні у ЖКГ запевняють, що все законнно, тернополяни скаржаться, що у місті скоро знищать усі парки та зелені зони.

Previous Next

- На Об'їзній неподалік біля ресторану “Володар” роблять дорогу через той ліс, - говорить тернополянин Віктор Савченко. - Там вже відгородили ділянку землю, засипали щебнем і вирубують дерева. Кажуть, що має бути будинок, але хіба ж це законно?

Відео дня

В міськуправлінні ЖКГ запевняють, що все законно і на виділеній ділянці справді має бути новобудова. 

- Так, там справді планується будова, - говорить головний спеціаліст відділу благоустрою та екології Людмила Гринчишин. - Все законно. Архбудконтроль видав забудовнику КП "Масив" дозвіл на забудову цієї ділянки.

Але цей забудовник, як виявилось, дуже таємничий. Контактного номера КП "Масив" немає ані у телефонних довідниках, ані у інформаційно-аналітичному відділі за номером 15-80. КП "Масив" зареєстровано за тією ж адресою, що і міськуправління ЖКГ - вул. Коперника, 1. Проте і у самому ЖКГ про "Масив" нічого не знають.

- Так це підприємство зареєстровано за тією ж адресою, що і ЖКГ, але у нашому приміщенні ніякого КП "Масив" немає, - повідомили у приймальні міськуправлінні ЖКГ. - На цю адресу приходить пошта для КП "Масив", але із його представників немає тут нікого. Я б і хотіла вам дати їхній номер, але поняття не маю де вони і що...
До речі, це комунальне підприємство створили три роки тому рішенням сесії. І "Масив" уже не вперше є фігурантом будівельного скандалу. Зокрема, 20minut.ua вже писали про автостоянку "в парку".  Тож будемо відстежувати ситуацію із новим будівництвом.

Водночас додаємо: ми готові почути й коментар від керівництва КП "Масив" щодо вирубки дерев і зведення нового будинку на "Дружбі". Наші контакти: 43-00-50, [email protected]. Звертайтеся.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (20)
  • Саша

    Цікава інформація для вас. По вулиці Бережанській(біля колишнього магазину "Карпати") сьогодні вирубали усі дерева, попсувавши при цьому дитячий майданчик. Пояснюють тим, що дерева старі і можуть впасти.
  • Summer

    Моє спостереження! )))

    Як тільки на сайті з'являється стаття про винищення зелених насаджень у Тернополі під наступну забудову і коментарі з обуренням проти діяльності мера і К*, через день сиплються коменти від "юристів", "друзів", "перехожих", "Микол", "Володимирів" про те, які ми всі тут тупі і яка молодець наша влада.

    Представники міської ради створюють враження, що громадян- "одобрямс" у місті дуже багато )))
  • Роман

    Надал-сволота з сволотівцями скоро з парків нічого не залишать! Ми і далі будемо це терпіти? Може пора вже гнати ту падлюку і садити?

    лео reply Роман

    а то хіба парк???? то посадка!

    друг reply лео

    так, це посадка. і рішення прийнято законно. Тим більше, що замовник - комунальне підприємство, тобто підприємство громади.
  • vovan

    вот пiдари!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up