Надал розповів, де ховатися в разі небезпеки

Надал розповів, де ховатися в разі небезпеки
У Тернополі є 91 сховище для громадян. Мер запевнив, що усі об’єкти приведені в готовність, враховуючи ситуацію в країні. Їх стан він перевірив 29 липня.

Загалом у місті сховища поділяють на три види: споруди цивільного захисту, протирадіаційні укриття та бомбосховища. загальною кількістю 91 об’єкт.

- Дані сховища знаходяться на підприємствах різних форм власності, - розповідає міський голова Сергій Надал. – У першу чергу, вони передбачені для працівників, які знаходяться на підприємствах, а мешканці житлових будинків повинні ховатися у підвальних приміщень, підземних парковках та гаражах.

Відео дня

Міський голова запевнив, що враховуючи ситуацію в Україні, усі об’єкти приведені у повну готовність, забезпечені паливно-мастильними матеріалами та влада наразі веде перемовини з об’єктами торгівлі, щоб визначити запас продуктів харчування, необхідні для забезпечення життєдіяльності міста.

- На кожний випадок надзвичайних ситуацій підготовлено варіанти оповіщень. Уважно вислухавши повідомлення кожний громадянин повинен діяти без паніки і метушні у відповідності з отриманими вказівками, - розповідає в.о. начальника відділу надзвичайних ситуацій Андрій Поліщук. - Так, кожний громадянин, який знаходиться на робочому місці, повинен виконувати всі розпорядження керівника цивільного захисту суб’єкта господарської діяльності. Якщо сигнал застав вас в транспорті, громадському місці необхідно уважно і спокійно вислухати повідомлення, визначитись, де поблизу знаходиться укриття і як найшвидше добратися і укритися в них. Якщо є час - то добратися додому і діяти у відповідності з отриманими вказівками.

Найближчим часом ми навідаємося в сховища для тернополян, аби показати реальний стан приміщень.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (24)
  • myvova83

    Надал буде ховатися в Іспанії
  • Олько

    під 14 школою є бомбосховище
  • Рома

    Хтось готувався до війни? От того і бомбосховища не готові. Але скоро зробимо.
  • Марка

    надал брехло

    Олько reply Марка

    Сам ти брехло! В кожній школі є бомбосховища. На великих підприємствах також.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up