Партнер рубрики Події

НАТО перевершує Росію у всіх категоріях озброєння

НАТО перевершує Росію у всіх категоріях озброєння
Постійний представник Росії при НАТО Олександр Грушко заявив, що Північноатлантичний альянс перевершує Росію в усіх категоріях озброєння.

Таку думку він висловив в ефірі німецького телеканалу Das Erste.

"При цьому США зберігають свою ядерну зброю на території Європи, що ставить велике питання, оскільки давно вже не існує ні Варшавського блоку, ні його військової переваги", - зазначив Грушко.

За його словами, питання військового балансу, а також стратегічної стабільності повинні вирішуватися "на підставі принципу неподільності безпеки, і не намагатися забезпечувати безпеку одних за рахунок інших".

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    в третей мировой победителей не будет, к чему тогда мериться пиписьками, война - зло!!!!! региональные войны - зло, междоусобные войны -зло, гражданские войны - зло, любая война - это зло, я за мир во всём мире!!!!!!!!

    igor golovko reply Анонім

    Якщо б Гітлеру в свій час добре надавали б по мордяці то і другої світової не було б. А так виходить що попри всю свою велику потенцію НАТО по суті є в даний час імпотентом.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:00 У лікарні помер юний захисник з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб Від читача 16:48 Концерт легендарного THE ВЙО 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом 15:20 Жителів Тернопільської області підозрюють у незаконному видобутку піску на понад 40 млн грн play_circle_filled photo_camera 14:30 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають і скільки коштували? photo_camera 13:55 Підозрюваним у нападі на поліцейських оголосили нове обвинувачення і взяли під варту 13:06 У селі біля Тернополя була стрілянина — 60-річний тернополянин отримав три вогнепальні поранення 12:35 На Тернопільщині не вистачає медиків 11:45 У поліції повідомили про стан дітей, яких забрала швидка з Кутківецького лісу 10:50 В аварії на Тернопільщині загинув мотоцикліст 10:20 У Тернополі мають відремонтувати дорожнє покриття ще на дев’яти вулицях
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up