навіщо стільки галасу про ... ?

  • Олександр Башта
навіщо стільки галасу про ... ?
Якщо запалюють, то хтось хоче щоб горіло.

Якби Вам довелось побувати в Європі, США, Канаді у період 1 - 9 травня, то Ви би ніколи не почути та не побачили нічого подібного до того, що відбувається в ці дні на росії чи країнах, які знаходяться під впливом політики росії.
Ні криків по всій Європі, ні істерії "пабедьі", ні звітів та зібрань з спогадами "ветерана". якому в 1945 було вже аж 12 років, але зате увішаного з ніг до голови різного штибу цяцьками, ні парадів та жодних "сліз радості"...
Нічого подібного в Європі не було, а лише спокійне розмірене життя з усвідомленням своєї історії.
І лише в останні роки, коли на росії зрозуміли значення свого агіт-пропу, то в Європі з'явились потужні та грошовиті змі, засновані капіталом росії та під контролем росії, які тепер потужно та цілеспрямовано "промивають" мізки пересічним європейцям так само, як це робиться вже багато років на росії.
Прагматичні та розумні люди в Європі намагаються по-скоріше забути всі жахи будь-якої війни, зрозуміти помилки та їх ніколи не повторювати.
Але пропаганда росії намагається зробити Європі своє ідеологічне щеплення, щоб як і на росії було - "ништонезибьіт, нихтонезабьіт""
.
І тут я починаю розуміти, для чого ті "нові" стрічки для Українців, для чого та з якою метою так "раптово" в Україні пан ПОПа почав розкручувати свій "закон про заборону символів", чому навколо нього стільки галасу та "уваги" до нього всіх змі.
Ціль у ПОПи одна - лише в чергове нагадати, про-піарити та привернути увагу до комуністів, дати їм можливість "посвяткувати", а коли Українці спробують цьому шабашу з росії протистояти, то засудити Українських націоналістів за їх "провокації".

— з Олександром Баштою.
P.S. 
сподіваюсь цензури не буде на шпальтах видання.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (19)
  • Анонім

    В статті згадали про США. Прокоментую. В США абсолютно серйозно американці вважають перемогу в 2ій ВВВ своєю, американською. Про радянських воїнів-визволителів мова взагалі не йде. Ще одна популярна тема, яка постійно мусолиться, - це єврейський холокост. На думку американців, в 2 ВВВ загинули лише 6 млн євреїв (+/-). Не українців, росіян, білорусів та інших народів, а саме ЄВРЕЇВ. Ось таке, малята.
  • Олександр Башта

    Таке враження, що "20 хв" читають та коментують москалі

    наталюня драпик reply Олександр Башта

    пане олександре це все і так вмирае відмирае корчиться вже в агоніі, лежить  в ногах ,нашо його вже копати,вже всі змирилися і налаштувалися на це життя по новому,по маленько потихенько все стане на свое місце, просто треба привикнути і не бігти попереду паровоза,бо то не так просто людям

    Олександр Башта reply наталюня драпик

    наталюню, шановна ! якщо ніхто не буде бігти попереду потяга, то ми будемо лише деградувати. Само та потихеньку ніколи не буває

    наталюня драпик reply Олександр Башта

    дорогий  олександре  нас потяг задавить

    Олександр Башта reply наталюня драпик

    Але якщо все грамотно зробити, то потяг може і штовхати у перед, а не тільки давити.

    наталюня драпик reply Олександр Башта

    удачі вам  і всього доброго,
  • Олександр Башта

  • Анонім

    Щось не зрозуміло ви і проти комуністів, і водночас проти закону про заборону кпу, оприділіться.

    Єдине що правильно підмічено це "на" росії.... дістало вже коли вони постійно говорять на Украине... в нас в Україні, а вони нехай там на свою на расію ложать.

    Олександр Башта reply Анонім

    У мене і все решта теж правильно "підмічено", просто ви, анонім, не в стані це одразу зрозуміти. Я не проти закону, а навпаки тільки за, але пишу, що той закон ПОПою використовується не для заборони, а для піару, а головне - що такого закону ще досі немає, і чи буде взагалі .... думайте

    Олександр Башта reply Анонім

    Ви, анонім неуважно читаєте , перечитайте ще раз
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up