Образ Матері Божої з’явився на дверях спальні

Образ Матері Божої з’явився на дверях спальні
Образ Матері Божої з'явився Галині Кулинич (41) у селі Мирне, що в Підгаєцькому районі. За тиждень її будинок відвідали усі односельчани.

Боялася за чоловіка
Цегляна хата Галини Кулинич стоїть неподалік сільської школи. На вулиці Михайло Кулинич спостерігає, як граються діти. Запрошує кореспондента “20 хвилин” до хати і каже, що він ніякого чуда не бачить.
– Напевно, це такий малюнок дали морилка і лак, – стенає плечима чоловік. – Але хто його знає, що то насправді є.
Галина Кулинич виходить із кухні і проводжає до спальні, на дверях якої з`явився образ Матері Божої у повний зріст. Але одразу ж попереджає, що ніхто з родини фотографуватись не буде. Пояснює, що слава їм ні до чого.
Жінка запитує чи щось бачу. На лакованих дверях над дверною ручкою обриси жінки з малям на руках. Образ Матері Божої заввишки 25 см.
Посеред кімнати велике двоспальне ліжко, застелене голубим покривалом. На стінах такого ж кольору шпалери. На комоді стоїть образ Матері Божої у повен зріст. Він подібний із зображенням на дверях.
– Сільські жінки після того, як побачили образ на дверях, порадили купити в Зарваниці ікону Матінки Божої, але у повний зріст, – розповідає Галина Кулинич (41). – Сказали, що так треба, але нічого не пояснили.

Господиня протирала двері щотижня


Жінка розповідає, що побачила Матір Божу два тижні тому, коли лежала хвора. У неї було запалення легенів. До того вона не хворіла.
– У мене саме була температура, то я не могла встати з ліжка, – розповідає господиня. – А тут бачу на дверях жінку з немовлям. Спочатку сама собі не вірила, аж прийшла невістка і каже, що теж бачить Матінку.
Пані Галина, до хвороби, на дверях нічого не помічала, адже щотижня протирає їх.
– Щоб подивитись на чудо, за тиждень вже перейшло все село. Але люди вже кажуть всяке, – стенає плечима жінка. – І шукають чужі гріхи, і вигадують, що нас чекає. Але я найбільше боялася, щоб чогось не трапилось із моїм чоловіком. Він якраз був у Києві на заробітках. Слава Богу, він повернувся щасливо.
Щодня до хати приходять люди, щоб подивитись на чудо, каже жінка.
– Про чудо мені розказала сусідка, – каже Надія Смолій (22). – Тому я вже була у Кулиничів. Ходила туди з цікавості, але образ справді там можна побачити.
Каже, що в хаті Кулинині живуть із Нового року, а освятили її торік.
Я бачив відбиток жінки з покритою головою, – запевняє житель села Мирне Іван Клим (43). – Якщо добре придивитись, то чітко видно волосся, обличчя, одяг.
Кожен з односельців бачить щось своє. Хтось бачить обриси жінки з немовлям на руках. Інші переконані, що чітко бачать навіть вираз обличчя. Кореспондент газети "20 хвилин" побачила обриси жінки з покритою головою в сукні до п’ят.
 
Комісія має підтвердити чудо
Майстер, який робив двері, має приїхати, щоб подивитися на чудо, каже пані Кулинич.
– Він вже мені дзвонив, питав, чи це правда, – розповідає жінка. – Чоловік запевнив мене, що це не його робота. Сказав, що ялину привезли з Карпат.
Молитись до Матері Божої радить родині сільський священик Петро Майка (33).
– Зазвичай, коли з'являється Матінка Божа, вона просить молитись на вервечці, – каже отець Петро. – Можливо, Матір Божа хоче в чомусь навернути саму родину, чи, через цю сім`ю, усіх парафіян. Одначе відповідь на це можна тільки вимолити.
Таке трапилося у селі вперше. Чи це справжнє чудо, повинна визначити спеціальна комісія, що при греко-католицькій церкві, пояснює священик.
– Про з'явлення Діви Марії маємо подати в Бучацьку єпархію, а вже звідти зрушиться справа далі, – пояснює отець Петро Майка. – Призначається спеціальна церковна комісія, яка і з'ясує, чи це чудо, чи така властивість дерева, морилки і лаку.
Дослідження можуть тривати щонайменше рік, а то й десятки років, каже священик.

Відео дня

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (114)
  • Anonymous

    In what way truly does 1 make money from personal blogs? So how does 1 beginning the application or perhaps do the application? Maybe there is a unique approach to undertake it? In what way truly does 1 make money from personal blogs to begin with? Where truly does 1 start from this? Is it necessary to promote plus take advantage of a person's bank card? Cautious a number of varieties of protocols you have to comply with? Is it necessary to established your blog all the way up your body or perhaps is there varieties of which help you to established the application all the way up? Come to a decision get hold of promoters in your webpage? Really are consumers on a may be personal blogs web based? The way in which quite often ever get compensated?.. Kudos with the assist!. ???? ??? http://bvlgarie.fashionbuy.jp/
  • Anonymous

    Ліса, [email protected] Може по асці поспілкуємось. Дай знати якщо надумаєш. Може і одного котика заберу. :-)

    Anonymous reply Anonymous

    Може, поспілкуємось, тільки перестановлю її, бо попередня полетіла.

    Anonymous reply Anonymous

    Ліса, я думав що налякав тебе такою пропозицією. :-) Дякую, що підтримуєш розмову.

    Anonymous reply Anonymous

    Ні, я навіть сьогодні встановила аську, буду шукати тебе в сітці нету

    Anonymous reply Anonymous

    Стефан, я знайшла тебе, пиши

    Anonymous reply Anonymous

    Ліса, ти напиши мені на [email protected] А хто такий Стефан?

    Anonymous reply Anonymous

    то ти не маєш аськи, це твій e -mail? Ліса, [email protected] Може по асці поспілкуємось. Дай знати якщо надумаєш. Може і одного котика заберу. :-) - то твої слова.

    Anonymous reply Anonymous

    Ліса, дякую. Переглянь мило.

    Anonymous reply Anonymous

    Leo, а ти не по покликанню свідок Єгови, я це бачу по коментарях, а так швидше " той, що шукає". І давно ти в пошуках?

    Anonymous reply Anonymous

    А де відповідь?
  • Anonymous

    Ліса, а от на цьому форумі Мандрівник представлявся Свідко Єгови. Можеш зауважити як справжні розпізнають справжніх. І ще там одна нечисть представилася Свідком Єгови в другому коментарі. "Пана" видно по халявах. http://20minut.ua/news/130402

    Anonymous reply Anonymous

    Не можна нікого називати нечистю, це ображає гідність іншого, кожен має право на власну думку. А чия душа чистіша, то не тобі судити.

    Anonymous reply Anonymous

    Такі епітети з Біблії. 2 коринтян 11:14 І не дивно, бо сам сатана прикидається анголом світла! 15 Отож, не велика це річ, якщо й слуги його прикидаються слугами правди. Буде їхній кінець згідно з учинками їхніми! Сатану і його слуг я інакше не можу називати.
  • Anonymous

    З 27-ми коментарів на даний момент - 15 належать Лео. От якби ми с таким же завзяттям всі працювали... :)

    Anonymous reply Anonymous

    Вп"єрод.....

    Anonymous reply Anonymous

    Це Ігору я писав... хреново система працює...

    Anonymous reply Anonymous

    Вася Тапочкін, навіть і мені, то нічого страшного. Я не знаю, так досконало Біблію, як Лео, я один єдиний раз тільки у житті її прочитала повністю. Але в мене чомусь не виникає сумніву на рахунок існування Бога та безсмертя душі.

    Anonymous reply Anonymous

    Ліса про що ти тут говориш ? цей шмаркач таке пише що він ніколи і Біблії в очі не бачив не те що в руках тримав !!

    Anonymous reply Anonymous

    Тн - for - Sekret- for- unison, ти пиши на чий коментар відповідаєш, якось тяжко зрозуміти. Крім того, людина, яка має поняття моралі, не стане мусорити словами.

    Anonymous reply Anonymous

    Не знаю, трохи шкода їх, вони не знають для чого і для кого живуть. У них немає сенсу у житті. Але Бог прийняв блудного сина у свої обійми, то думаю він і їх " праведних ", і нас " грішних" не залишить осторонь

    Anonymous reply Anonymous

    Ліса, а так суттєво КРАЩЕ!!! Тепер твої коменти кидатимуться в очі.

    Anonymous reply Anonymous

    Ліса, не часто зустрінеш людей, які хоча б "новий завіт" прочитали, якщо ти прочитала цілу біблію, то з тобою є про що поговорити. Але я в жодному разі не знаю її досконало. Я тому і дискусії веду з людьми, які хоча би дещо знають. А на рахунок "безсмертя душі", то є ще один вірш, який свідчить зовсім протилежне. Єзекiїль 18:4 Тож усі душі Мої: як душа батькова, так і душа синова Мої вони! Душа, що грішить, вона помре. Ліса, будь добра, якщо можеш пояснити інакше - спробуй. Мені насправді цікава точка зору, яка дещо різниться від моєї. Дякую за цікаву дискусію. +

    Anonymous reply Anonymous

    А пам"ятаєш розбійник Варрава/ якщо я правильно назвала його ім"я/ засуджений на смерть/ розп"ятий на хресті / покаявся і був спасенний! Як ти це поясниш?

    Anonymous reply Anonymous

    Ліса, дякую що швидко відписуєш. Варавву не розпинали, в Пилата була можливість звільнити одного в'язня, але натовп захотів щоб звільнили Варавву. Можливо ти мала на увазі розбійника, який був страчений з Ісусом, один з двох признав свою грішність і Ісус сказав Луки 23:43 І промовив до нього Ісус: Поправді кажу тобі: ти будеш зо Мною сьогодні в раю! Але цей рай ніколи не планувався на небі. Буття 2:8 І насадив Господь Бог рай ув Едені на сході, і там осадив людину, що її Він створив. Ліса, якщо думаєш інакше, буду радий прочитати. Дякую ще раз. +

    Anonymous reply Anonymous

    так, був Рай на землі, але наш гріх його зруйнував. Діва Марія, котру Ви не визнаєте, як Божу матір, розіп"яла голову змію, тобто гріху. найбільший гріх то сумнів, пам"ятаєш про Воскреслого Ісуса і Хому : - і не будь ти невіруючий, але віруючий ./ Блаженні, що не бачили й увірували!/

    Anonymous reply Anonymous

    Ліса, а рай і планується бути на Землі. Якщо це хоче Бог, то Йому особливо ніхто не помішає. Ми ж створені для проживання в раю. Нам подобається дбати за тварин, ми любимо коли кругом нас природа. Бог дав нам таке уподобання. Якби людям не подобалося дбати за тваринами, природою, ніколи вони з Землі раю не зробили би.

    Anonymous reply Anonymous

    Leo, тобі котика не потрібно чи твоїм друзям, у мене їх 8.

    Anonymous reply Anonymous

    Ліса,подивившись на гарно створену природу, до якого висновку ми дійдемо, проблема в тім як створена природа, чи проблема в нас ,людях,що невмієм користуватись цим прекрасним даром і руйнуємо цю природу?Біблія на каже.що Бог знищить тих людей,що землю руйнують і запеняє нас:"а покірні вспадкують землю, і зарозкошують миром великим! "(Псалом 37:11)

    Anonymous reply Anonymous

    Ти, гарно сказав Богдан! А ти бачив мене при руйнаціїї навколишнього середовища?Чи я не так зрозуміла твій коментарій!? ТИ знайомий Leo чи тільки по переписці?

    Anonymous reply Anonymous

    Ліса, мій коментар про природу був до того, що я колись (як ще теж вірив у безсмерття душі), ніяк неміг збагнути, навіщо Бог так гарно створював землю,щоб потім її зруйнувати, із-за невміння людей нею користуватись(церква навчає, що ми тут лише гості, а десь у потойбічному світі,існує справжній рай). Рай ми маємо в нас під носом(маю на увазі природу), лише людина з цього раю, своєю зухвалою поведінкою,робить пекло!Біблія дає відповідь на це :"Знаю, Господи, я, що не в волі людини дороги її, не в силі людини, коли вона ходить, кермувати своїм кроком."(Єремія 10:23). Лише Небесне Царство, про прихід якого ми молимось в молитві Отче наш, зможе відновити рай на нашій землі!Ось чому Ісус наказував своїм учням говорити до людей:"промовляйте до них: Наблизилося Царство Боже до вас!"(Лука 10:9)

    Anonymous reply Anonymous

    Богдан, ти песиміст! Тоді, який сенс життя!?Чому ти вважаєш Біблію своєю настольною книгою? Веселись, гуляй, міняй жінок, ти ж смертний, тебе більше не буде. Яка тоді різниця, як жити? Чи спасуться тільки одні ЄГОВІСТИ - ти блудиш, то 100%

    Anonymous reply Anonymous

    Ліса, сам Ісус сказав, який має бути сенс життя, або що потрібно робити щоб мати життя вічне:"Життя ж вічне це те, щоб пізнали Тебе, єдиного Бога правдивого, та Ісуса Христа, що послав Ти Його. "( Івана 17:3) А для у

    Anonymous reply Anonymous

    Богдан, а можеш без цитат з Біблії. Самому трішки порозмірковувати і написати просто людською мовою, а то я зараз також відкрию Біблію і почну її цитувати. Получиться електронна версія

    Anonymous reply Anonymous

    Ліса, ми обоє Свідки Єгови. І ти може зауважила наші відносини. Ліса, ти приємний спірозмовник. Я і впевнений що і Богдан хотів би мати таке порозуміння з тобою. Наскільки знаю ще Володя Свідок Єгови. Ліса, чи ти зауважувала таку порузуміння серед відвідувачів якоїсь церкви?

    Anonymous reply Anonymous

    Розчарую тебе, але бачила і бачу. Яка різниця, якої ми віри. Головне завжди залишатись ЛЮДИНОЮ, а не переймати "звірячі" інстинки для самоствердження та підкреслення свого ЕГО

    Anonymous reply Anonymous

    Ліса, дякую. Але в мене є вже песик. А ти, напевно, в приватному будинку живеш?

    Anonymous reply Anonymous

    Можливо,живу або неживу.Просто моя мама вважає, що кожна народжена істота має право на життя. Я не заперечую, але 8 - це забагато. І як ти думаєш? Мають?

    Anonymous reply Anonymous

    Ліса, я навіть сумнівів не маю, що тварини мають право на життя. Вони подобаються нам тим що ніколи не можуть ранити наших почуттів, на відміну від людей. А колись таке було що люди не їли тварин.

    Anonymous reply Anonymous

    Зробила помилку в слові, не пишеться окремо, вибачай, просто пишу і неперевіряю граматику, а може вже трішки забула правопис.

    Anonymous reply Anonymous

    Leo, я постійно бачу одного Єговіста з мамою, то не ти/ високий, русявий/

    Anonymous reply Anonymous

    Високий, русявий. Це не я. Але я його не погано знаю. Юра його звати.

    Anonymous reply Anonymous

    Ліса, на рахунок більшого чи меньшого гріха, я нічого не хочу говорити, бо я був би суддею. А Марію Свідки Єгови визнають. Як можна заперечувати її існування? Більше того, на неї ще було злито святий дух на свято П'ятидесятниці. Інша справа що Свідки Єгови їй не поклоняються. Ісус казав що Від людей не приймаю Я слави, (Iвана 5:41) Не шукаю ж Я власної слави, є Такий, Хто шукає та судить. (Івана 8:50) А ось що написано в Ісаї 42:8 Я Господь, оце Ймення Моє, і іншому слави Своєї не дам, ні хвали Своєї божкам. Марії не віддавалася слава, навіть Ісус її не приймав. Але є одна мерзота, яка вже дуже хоче собі слави Луки 4:7 Тож коли Ти поклонишся передо мною, то все буде Твоє! Сатана захотів собі слави. Коли ж люди вітаються "слава Ісусу Христу", то получається що і Ісус хртів собі слави. Ліса, дякую тобі. Коли спілкуєшся з тим хто тебе завжди розуміє, тобто з другим Свідком Єгови, то тоді не має альтернативної точки зору. А ти мислиш, і мене стимулюєш до мислення. +

    Anonymous reply Anonymous

    справді, то люди завжди прагнуть слави. Але коли ти кажеш добрий день, але на душі у тебе може бути смуток

    Anonymous reply Anonymous

    Ігор, а ти знаєш, а я якраз і працюю. Я працюю в своє задоволення. Просто деколи встигаю ще комнтарі давати. Екклезiяста 3:13 І отож, як котрий чоловік їсть та п'є і в усім своїм труді радіє добром, це дар Божий! Ігор, тобі того ж бажаю, друже.

    Anonymous reply Anonymous

    ???

    Anonymous reply Anonymous

    [email protected] для ??? Якщо це до мене.

    Anonymous reply Anonymous

    І чому Ви вчепилися тих " отців земних". Вони такі смертні, як ми, вони виросли в тому самому суспільстві, що ми, вони їдять ту саму їжу, що й усі інші, вони дихають тим самим повітрям і ходять по тій самій землі. Тільки за покликанням ти педагог чи лікар, чи слюсар і свою роботу ти можеш виконувати на відмінно, а в житті бути останньою " падлюкою". Вибачаюсь за слово. І судити нас будуть по наших вчинках, а не по ділах інших

    Anonymous reply Anonymous

    Ліса, зверни, будь ласка, увагу, як Ісус говорив до людей, які мали би навчити народ про Бога. Матвiя 23:13 Горе ж вам, книжники та фарисеї, лицеміри, що перед людьми зачиняєте Царство Небесне, бо й самі ви не входите, ані тих, хто хоче ввійти, увійти не пускаєте! 14 Горе ж вам, книжники та фарисеї, лицеміри, що вдовині хати поїдаєте, і напоказ молитесь довго, через те осуд тяжчий ви приймете! 15 Горе вам, книжники та фарисеї, лицеміри, що обходите море та землю, щоб придбати нововірця одного; а коли те стається, то робите його сином геєнни, вдвоє гіршим від вас! 16 Горе вам, проводирі ви сліпі, що говорите: Коли хто поклянеться храмом, то нічого; а хто поклянеться золотом храму, то той винуватий. 17 Нерозумні й сліпі, що бо більше: чи золото, чи той храм, що освячує золото? 18 І: Коли хто поклянеться жертівником, то нічого, а хто поклянеться жертвою, що на нім, то він винуватий. 19 Нерозумні й сліпі, що бо більше: чи жертва, чи той жертівник, що освячує жертву? 20 Отож, хто клянеться жертівником, клянеться ним та всім, що на ньому. 21 І хто храмом клянеться, клянеться ним та Тим, Хто живе в нім. 22 І хто небом клянеться, клянеться Божим престолом і Тим, Хто на ньому сидить. 23 Горе вам, книжники та фарисеї, лицеміри, що даєте десятину із м'яти, і ганусу й кмину, але найважливіше в Законі покинули: суд, милосердя та віру; це треба робити, і того не кидати. 24 Проводирі ви сліпі, що відціджуєте комаря, а верблюда ковтаєте! 25 Горе вам, книжники та фарисеї, лицеміри, що чистите зовнішність кухля та миски, а всередині повні вони здирства й кривди! 26 Фарисею сліпий, очисти перше середину кухля, щоб чистий він був і назовні! 27 Горе вам, книжники та фарисеї, лицеміри, що подібні до гробів побілених, які гарними зверху здаються, а всередині повні трупних кісток та всякої нечистости! 28 Так і ви, назовні здаєтеся людям за праведних, а всередині повні лицемірства та беззаконня! 29 Горе вам, книжники та фарисеї, лицеміри, що пророкам надгробники ставите, і праведникам прикрашаєте пам'ятники, 30 та говорите: Якби ми жили за днів наших батьків, то ми не були б спільниками їхніми в крові пророків. 31 Тим самим на себе свідкуєте, що сини ви убивців пророків. 32 Доповніть і ви міру провини ваших батьків! 33 О змії, о роде гадючий, як ви втечете від засуду до геєнни? 34 І ось тому посилаю до вас Я пророків, і мудрих, і книжників; частину їх ви повбиваєте та розіпнете, а частину їх ви бичуватимете в синагогах своїх, і будете гнати з міста до міста. 35 Щоб спала на вас уся праведна кров, що пролита була на землі, від крови Авеля праведного, аж до крови Захарія, Варахіїного сина, що ви замордували його між храмом і жертівником! Ліса, я ж не безпідставно говорю. Якби на особу, яку ти дуже добре знаєш і любиш, хтось відверто брехав, невже ти не заступилася?

    Anonymous reply Anonymous

    Leo ти все дуже перекручуєш ! загляни в себе і не робити таких помилок , тому що за них може буде дуже тяжко відповідати !!!

    Anonymous reply Anonymous

    Тн - for - Sekret- for- unison, радий буду, якщо будеш конкретнішим.

    Anonymous reply Anonymous

    що ти маєш на увазі? і що ти хотів цим всім сказати. На жаль, на відміну від тебе я зараз не маю часу цитувати біблію, і трактувати її по своєму, як мені заманеться. Бог і в пустині Бог. Ти залишаєш на пам"ять фото своєї дівчини чи хлопця, батька чи матері. Ті самі функції виконує образ чи ікона. А священник в церкві, як реаніматор, духівник, психолог. Дуже є багато людей з раненою, слабкою душею та психікою. І інколи звичайна порада, просте слово, може відновити людську душу, вдихнути в неї нове життя/ бо не все сокровенне можна розказати рідним, а тим більше розкаятись/

    Anonymous reply Anonymous

    Ліса, дуже дякую що відповідаєш. Справа в тому що Бог тоже має Свою думку і на рахунок ікон. Я поцікавився Йогно думкою, от і підтримую її. А про вічну душу я вже писав. Не може так бути що, душа є безсмертною. Як тоді вона може воскреснути?

    Anonymous reply Anonymous

    таке відчуття, що на тому форумі зібрались одні Єговісти. Leo, твоє право вірити чи не вірити в безсмертя душі. Ти в житті все піддаєш сумнівам? Чи тільки тоді, коли це стосується чогось Вищого?

    Anonymous reply Anonymous

    Ліса, задай, будь добра, питання конкретніше. Я не наполягаю, але правильно "Свідки Єгови". А на рахунок безсмертя душі, то дай пояснення цим двом віршам Буття 2:17 Але з дерева знання добра й зла не їж від нього, бо в день їди твоєї від нього ти напевно помреш! А от тепер порівняй Буття3:4 І сказав змій до жінки: Умерти не вмрете! Ліса, якщо душа безсмертна, тоді Бог обманював, а диявол правду казав. Будь добра, дай відповідь.

    Anonymous reply Anonymous

    Leo спецально для тебе про душу в ті часи ніхто не знав ,такщо ти тут не путай . А коли вже Ісус воскрес тоді і піднялося питання Бога що в людини є душа . Тоді і получилося що Ісус вийшов із фізичного тіла в матерію . А не те що ти всім задаєш " як душа може воскреснути " Leo тобі що не давно інтернет підключили і ти як приходиш до дому із уроків 6 класу немаєш чим зайнятись ?

    Anonymous reply Anonymous

    Тн - for - Sekret- for- unison. Скажи, будь ласка, хто міг так людям голови задурити?

    Anonymous reply Anonymous

    як черв"як поїдає яблуко, так душу точить гріх. невже ти ніколи не оступався? Ти завжди поступаєш по Божих заповідях?Ти ніколи нікому не причинив ні болю, ні страждання? Смерть - це умовно! Через добрі вчинки душа людини осв"ячується, а через гріховні - поступово падає на дно. Я вірю в безсмертя душі і вірю в те, що буду відповідати за свої вчинки, але Бог милосердний.

    Anonymous reply Anonymous

    Ліса,кого ти маєш на увазі під словом Бог?Для прикладу, будда теж є бог, диявола теж названо богом цього віту, то коли ти кажеш"Бог і в пустині Бог" ,то якого Бога ти маєш наувазі?

    Anonymous reply Anonymous

    Богдан. А ти сам як думаєш, кого Ліса мала на увазі під словом Бог? Я сумніваюся, що Алі-Бабу та 40 розбійників. Що це за маячня сивої кобили?

    Anonymous reply Anonymous

    Коли Ісус сказав такі слова:" Але йди до братів Моїх та їм розповіж: Я йду до Свого Отця й Отця вашого, і до Бога Мого й Бога вашого! "(Івана 20:17), і молячись до свого і нашого Бога сказав:" Я Ім'я Твоє виявив людям, "(Івана 17:6), то якого Бога і яке Ім"я мав на увазі Ісус?Відповідь нам дає сам Бог, що сказав:" І говорив Бог до Мойсея, та й сказав йому: Я Єгова! І являвся Я Авраамові, Ісакові та Яковові Богом Всемогутнім, але Йменням Своїм Єгова Я не дався їм пізнати."(Вихід 6:2,3). Закликаю тебе,Ігор і всіх бажаючих, відкрити власну Біблію і переконатися самому в цьому! Якщо у Вихід 6:3 стоїть титул Господь,то дивитись зноску в низу сторінки. Раджу заглянути і в псалом 83:18

    Anonymous reply Anonymous

    Типовий приклад заміни ім"я Бога Єгова на титул Господь можна побачити порівнявши ці три переклади псалму 83:18 (або 82:19 нумерацію псалмів може бути змінено)цитую російський переклад:"и да познают, что Ты, Которого одного имя Господь, Всевышний над всею землею.", тепер український переклад:" і нехай вони знають, що Ти, Твоє Ймення Господь, Сам Ти, Всевишній, на цілій землі!", а зараз англійський:"That men may know that thou, whose name alone is JEHOVAH, art the most high over all the earth."

    Anonymous reply Anonymous

    то ти Демборинський?

    Anonymous reply Anonymous

    ??????

    Anonymous reply Anonymous

    вибач. :) значить не ти
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up