Обстежили дороги: понад 12 тисяч недоліків

Обстежили дороги: понад 12 тисяч недоліків
Завершилися комісійне обстеження вулично-дорожньої мережі області. Ямковість, просадки, вибоїни, колійність та інші дефекти, відсутні та потребують заміни 1568 дорожніх знаків, на 508,5 км відсутня або потребує поновлення дорожня розмітка. На 25 перехрестях необхідно відновити та відремонтувати світлофорні об’єкти, на 136 ділянках відсутнє або недостатнє зовнішнє освітлення

Комісійне обстеження доріг, вулиць та залізничних переїздів проводили з 3 березня до 19 квітня на вулично-дорожній мережі Тернопільської області.

В ході обстеження на дорогах державного значення виявлено 12148 недоліків, у тому числі: на 476 ділянках зафіксовано вибоїни та ямковість, на 788 – просадки та нерівності покриття, 522 ділянки з напливами і 574 колійністю проїзної частини. Відсутньо 3625 дорожніх знаки та більше 7372 метрів транспортних огороджень, на 87 ділянках недоліки в їх утриманні, повідомили у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції.

Після зимового періоду експлуатації на дорожньому покритті проїзної частини вулиць і доріг міст і селищ міського типу області виникли різного роду деформації та недоліки, які створюють незручності для учасників дорожнього руху та загрожують їх безпеці.

Відео дня

На 100,2 тис. кв. м покриття проїжджої частини - ямковість, просадки, вибоїни, колійність та інші дефекти; відсутні та потребують заміни 1568 дорожніх знаків, на 508,5 км відсутня або потребує поновлення дорожня розмітка; на 25 перехрестях необхідно відновити та відремонтувати світлофорні об’єкти; на 136 ділянках відсутнє або недостатнє зовнішнє освітлення. В 262 місцях відхилення висотної позначки відносно рівня проїзної частини та руйнування люків оглядових колодязів і дощоприймачів, 49,2% з яких припадає на обласний центр.

За результатами проведеного весняного комісійного обстеження Державтоінспекція направила відповідні інформації в Тернопільську обласну державну адміністрацію, Тернопільську обласну раду, Службу автомобільних доріг Тернопільської області, ДП «Тернопільський облавтодор», ДТГО «Львівська залізниця», Тернопільську міську раду та прокуратуру Тернопільської області.

Посадовим особам дорожніх організацій, комунальних підприємств, Укрзалізниці та іншим власникам видано приписи та вимоги ДАІ, де вказано терміни щодо їх усунення.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 «На щиті» повертається захисник з Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up