Одинокі серця запрошують на швидкі побачення

Одинокі серця запрошують на швидкі побачення
Для самотніх тернополян створюють перші у Тернополі “Швидкі побачення”, на яких вони зможуть знайти свою другу половинку. Проект стартує 13 травня. Вартість одного такого побачення 125 грн.

Бажаючі потрапити на вечірку швидких побачень повинні бути старшими 25 років та на момент побачень бути вільними і не перебувати у громадянському шлюбі.

-          Ми запрошуємо людей від двадцяти п’яти років до п’ятдесяти, - розповідає організатор проекту Оксана Бількевич. – Адже в цьому віці люди вже достатньо сформовані та розуміють чого вони хочуть. Це проект для тих, хто орієнтується на створення довготривалих стосунків або для сім’ї.

У рамках проекту будуть вечори для людей віком від 25 до 35 років, від 30 до 40 та від 40 до 50 років. Вечірки проходитимуть у різних ресторанах Тернополя та кожна вечірка буде на конкретну тематику. Організатори побачень обіцяють насичену трьохгодинну розважальну програму. Зокрема, для учасників проводитимуть психологічні тренінги на комунікацію та частування.

Відео дня
> -          Хоча перша вечірка буде лише тринадцятого травня, але зареєструватись потрібно раніше, щоб ми змогли розподілити людей - говорить пані Оксана. - Просто на вечірці повинна бути однакова кількість чоловіків та жінок, щоб ніхто не залишився без спілкування.

Щоб зареєструватись у проекті потрібно зателефонувати за номером 0-67-332-45-45. Вам повідомлять, куди потрібно підійти аби заповнити анкету. У якій необхідно вказати свій контактний номер та підтвердити, що на момент побачень ви не перебуваєте у громадянському шлюбі.

-          Ці вечори не безкоштовні, ціна за одну вечірку з людини 125 гривень, - каже Оксана Бількевич. – Але якщо хтось приведе з собою ще одну людину, тоді вартість одного вечора 99 гривень.

Оскільки це закритий захід, то про місце проведення вечірок організатори повідомлятимуть безпосередньо самим учасникам перед побаченням. Швидкі побачення проводитимуть  або  в п'ятницю ввечері, або у неділю після обіду. Організатори вважають, що такий час буде зручним для людей, які живуть за графіком дім-робота-дім.  

-          Це реальні зустрічі з людьми, на яких кожен може оцінити людину та зрозуміти чи підходить вона чи ні, - вважає пані Оксана. – За декілька годин живого спілкування можна про людину зрозуміти на багато більше, аніж за місяці спілкування у соцмережах.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    Свиингер клуб?
  • Anonymous

    якщо привести ще троє не одружених хлопців яка ціна буде? )))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up