Партнер рубрики Події

Паркування по Тернопільськи!!!

  • Василь Кадобний
Паркування по Тернопільськи!!!
Порушуючи всі писані і неписані правила водії-нахаби паркуються де хочуть і як хочуть...

Про те,як паркуються деякі водії-нахаби, було написано вже не один раз.А віз,як кажуть,і нині там.Ні доблесне ДАІ,ні муніципали,ні екологічна інспекція нічого не роблять, щоб припинити цей безлад.Ці фотографії зроблені 29 квітня 2015 року.Дві верхніх-у дворі будинку №9 по вул.Вишневецького,нижня зліва-біля магазину "Калина" ,що на Симоненка.А нижня зправа-у дворі будинку Симоненка 4.Як бачимо на верхніх фотографіях водії преспокійно заїхали на газон перед будинком,незважаючи на те,що пройшов дощ і після них залишається глибока колія.На нижній зліва-преспокійно почуваються на дитячому майданчику.А на нижній зправа-перегородили весь тротуар,заставляючи пішоходів іти по проїжджій частині.Цікаво,як би реагували ці горе-водії.якщо б пішоходи лягли позагоряти на проїжджій частині дороги?!!!Дайці,муніципали,екологи виконуйте свою роботу.Наповнюйте бюджет.Адже за таку парковку передбачені немалі штрафи.

Читайте також: До уваги водіїв! При паркуванні поважайте інших водіїв та пішоходів

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (35)
  • Анонім

    шо ж так всі вцепильсь в водіїв....ви візьміть калькулятор і порахуйте, от наприклад в дворі де проживають батьки будинок на 162 квартири (вул. Лучаківського 3) місць на парковку максимум 30, так поясніть як можна всім запаркуватись якшо майже в кожній квартирі(хай не в кожній нехай половина) авто.

    друга справа що нашим українцям лінь заплатити гроші за парковку з охороною, і вони "приписують" своїх коней біля дому, а вже потім "водії "мажори" "нахаби" "уроди" яких треба палкою гнати паркують свої авто на газоні............

    те саме стосується і парковок по місту. я особисто не проти пройтись 200-500м до точки призначення, але ви порахуйте скільки в нас є парковочних місць. візьмем до прикладу центр. раптом біля молока і біля Сільпо і ж/д. всьо, все решта із знаками вїзд заборонено, або стоянка заборонена

    Робін Гуд reply Анонім

    А мені,як пішоходу,що крила собі вчепити,щоб пролітати над вашими автомобілями?!!!

    Анонім reply Робін Гуд

    Так   !!! Випий РЕДБУЛЯ  і машини тобі не перешкода...Бо ти літаєш....Не знаю як редбуль але 300-400 грам хорошого 60-ти градусного самогону...іііі взагшалі машин навіть не бачиш  ))))
  • Тарас Пилипчук

    Яка Європа, про що йде мова? У мене є авто, купив я його собі сам. Наводжу на приклад таку ситуацію: приіхав я додому на обід, на 30 хвилин у двір в якому живу з народження, а там напарковано купа " корчів" , які вже роками не заводилися і авто які купили для того щоб просто були в сім'і і виіжджають вони в суботу на базар по продукти. Куди я маю припаркувати своє авто? Виходить моі проблеми, добре, а чиі проблеми ті ржаві корита які вже не дихають?  Я за тротуари і дитячі майданчики згідний, не потоібно на них паркуватися, але якщо від безвиході ато припаркувати на газоні- не сиертельно для пішоходів, обійдуть тротуаром, а не стежечкою, яку протоптали. Ще слово про Європу: навчітся не ображати один одного і поважати чужу точку зору. У Європі люди посміхаються один одному, а в нас готові горло перегризти. Усім гарного дня! Дякую за увагу.
  • оля

    Шановні, аноніми, а чого ви всі думаєте, що ті корита на яких ви їздите, то велика розкіш? І що за логіка, якщо вам роблять зауваження, то ви думаєте, що когось жаба давить. Хочете у Європу - почніть з себе. Цілком підтримує автора статті.

    Анонім reply оля

    То чого їздиш все життя на рогатих і маршрутках,якшо то не розкіш ???І при чім тут Європа..чи ти думаєш що там всі чемні ??? Глянь в неті як в Парижі,Мадриді  чи Варшаві люди паркуються..Наші водії порівняно взагалі професіонали та любителі природи..Ф за те що підтримуєш автора статті ---- мені дуже шкода..висловлюю свої співчуття.

    Анонім reply Анонім

    За що співчуття? За те, що автор статті пофотографував тачки неадекватів, яким аби-де лишити свій непотріб? А в Парижі, Мадриді і т.п. погана парковка - скоріше виключення з правил, тому що там є нормальні поліцейські, кламповщики (кламп - блок на колеса), та евакуатори.

    Василь Кадобний reply Анонім

    Анонім  30.04.2015 15:27 Ти,бику,май повагу хоча б через те,що коментує ЖІНКА.І не "тикай"їй за те,що не поділяє твою думку.І це не показник,що якщо ти їздиш на авто,а хтось на маршрутці-то ти розумний,а вони ні.Судячи по коменту то якраз навпаки!!!

    Анонім reply Василь Кадобний

    Бик- це ти по ходу...Аот хто на кого тикнув перший,то буть трохи уважніший..Жінок я поважаю завжди...Але фраєрів не люблю і дуже швиденько попускаю..

    Anonymous reply Анонім

    Ні в якому разі, таки "по ходу" бичара все таки ти. Всі дурні, один я мудрий, так?

    Василь Кадобний reply Анонім

    Якщо починаєш спорити з дураком то дураків стає двоє...Так що я краще промовчу.

    оля reply Анонім

    Хамло, воно і в Африці хамло, чи з машиною чи без. Собі поспівчувай і своїм дітям, що доводиться терпіти таких як ти кожен день.

    Анонім reply оля

    Ти мене хамлом не обзивай..Не хочу портити собі і тобі настрій  в таки чудовий день...Але якщо тобі впадло зробити якихось 2 лишні кроки щоб обминути автомобіль ,то це твої особисті  проблеми і незручності...І взагалі не буть такою злою --- життя прекрасне...))

    оля reply Анонім

    Мої проблеми, такі хами як ти, було б вас менше і проблем не було б. А то купив тато машину, квартиру, і ти вже думаєш, що пуп землі. Навчись жити по правилам,  і май повагу до інших, і тоді життя буде дійсно прекрасним.

    Анонім reply оля

    Доробився я до всього сам..Чого і тобі бажаю..І не хами доцю до старших !!! Все,гарного дня і удачі ...
  • Анонім

    Прошу пана писаку роздягнутись і лягти позагоряти на асфальті, бо шось я думаю шо він просто немає авта тому жаба дуже давить. А вимагати треба сворення парковок, бо авт буде все більше (і це прекрасно!). Ось придбає собі цей пан авто (може у спадок отримає...) і сам так буде паркуватись.

    Василь Кадобний reply Анонім

    Анонім  30.04.2015 13:39.От ти і вимагай створення парковок.А то сидиш за компом пздш!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up