Паспорти у Тернополі оформлятимуть у центрі адмінпослуг на Острозького

Паспорти у Тернополі оформлятимуть у центрі адмінпослуг на Острозького
Паспорти та реєстрації в нашій області із 1 жовтня мають видавати центри з надання адміністративних послуг (ЦНАП). До кінця місяця ще налагоджують роботу цього центру.

Тож наразі паралельно послуги з реєстрації місця проживання та оформлення паспортаів надає і міграційна служба. 
- Поки у нас не буде інформації про те, що ЦНАПи повністю готові до роботи, доти ми не перериваємо надання усіх потрібних послуг громадянам, - каже прес-секретар управління міграційної служби в області Ірина Бойко. – Наша служба вже провела навчання адміністраторів ЦНАПів, передала їм інформаційні, технологічні картки та зразки бланків для оформлення адміністративних послуг. 
Відповідно до змін, тепер у центрах адмінпослуг мають проводити оформлення та видачу паспорта громадянина України, у тому числі у зв’язку зі зміною прізвища та заміну пошкодженого, втраченого або викраденого паспорта. Також у центрах вклеюватимуть до паспорта громадянина України фотокартки при досягненні громадянином 25- і 45-річного віку, здійснюватимуть реєстрацію та зняття з реєстрації місця проживання та місця перебування особи, а також видаватимуть довідки про реєстрацію місця проживання та місця перебування.
Втім, поки що перш ніж звертатися за такими послугами тернополянам та мешканцям області радять спершу зателефонувати на "гарячу лінію" управління державної міграційної служби в Тернопільській області і запитати, куди варто звертатися. Телефон: 27-13-89.

Довідка
В Тернополі наразі працює ЦНАП на вул. Острозького, 6. Тел. для довідок: 40-41-90, 40-41-92, 40-41-93, 40- 4- 89. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up