Паспортні столи і надалі дурять Тернополян

  • Анонім
Паспортні столи і надалі заробляють на Тернополянах мільйони за схемами Януковича.

Сьогодні мав можливість побачити покращення від влади прописуючи новонароджену.Зайшовши в кабінет №6 дівчина оперативно набрала бланки заяв та дала квитанції на оплату послуг.Перша квитанція на сплату держмита на суму 85 коп. Друга на сплату 25 грн. ДП "Документ" за яку повідомляли ЗМІ . Я оплатив тільки держмито, на що працівник захотіла оплату за надруковані бланки бо вона виконалала роботу ДП "документ".Вона не пояснює що ця послуга є платною.Піся того як я запитав чому вона не повідомила що послуга є платною ,вона відповіла а чому ви не запитували,потім сказала що я сам можу заповнити анкету письмово. зразки заповнення на прописку відсутні. Все зроблено для того щоб ми платили.Черги ганяють з кабінету в кабінет. Робота і далі йде на папірцях компютери тільки в кабінеті де платно.В ЗМі висвітлювали це питання але час пройшов люди забули!!!!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Анонім

    Чому пан Вербич і далі на посаді надальника Управління ДМС у Тернопільській області? Хто знає, яка у нього криша?

    Анонім reply Анонім

    Яка різниця хто буде "воровать"?! Чи петро чи сидор чи вербич?  Маєте приклад люстраторів...!

    Анонім reply Анонім

    Одного посадять, іншому буде не повадно. Хоча як свідчить практика, суд виносить вирок у вигляді ШТРАФУ. Що для цих господ сума в 15 000грн.? Думаєте вони тяжко працюють, щоб заробити такі гроші? У них машини вартують по 500 000 грн. Смішно навіть
  • Анонім

    Не будьте такими наівними особами з гарячими головами,корупція є всюди і в інших краінах,на боротьбу з нею йдуть просто захмарні суми причому майже безрезультатно. В кожні стуктурі є свій керівник в якого є ще на голову вищий куратор а ті хто щось буде вчиняти самостійно того зразу на гречку.
  • Анонім

    де поділися люстратори? розібрали хлібні місця і засунули язик в .опу?

    Анонім reply Анонім

    Головний люстратор - Мартинюк Вітя - вигнав з кабінету головного земельнища і всівся в його крісло. Його звідти поперли, тому що сам полюбляв робити те, що і папереднік. А ходять слухи, що ОСЬ_ОСЬ ЙОГО ПОНОВЛЯТЬ на посаді!!!!!!!!!! Будьте пильні, Автомайданівці!!!!!
  • Анонім

    В міграційні службі взагалі беспредел. Штучні черги, женуть людей в ДП Документ де зних деруть гроші за платні послуги, які можна отримати безплатно

    Анонім reply Анонім

    Вони в києві або де*іли або де*ілами видаються! В чому проблема збільшити штат в міграційній службі і позбавитись того дп документа?! І обслуговування буде краще, так як в тому дп, і все так як вони рекламують .  Але в чисто державній установі! А саме головне,-кошти від послуг в бюджет!!! А далі розприділяйте... Дайте зарплату відповідну! Хто не знає,-  середня зарплата прстого кріпака в паспортній службі- близько 1600грн( на руки) . От і проживи! Вимушені "решать" і товкти копійку.  І компютеризуйте все! Щоб ніяка с*олоч не мала доступу до тоі програми в компютері! Заберіть компютери в тому дп документі, який нажився на тих послугах!

    Анонім reply Анонім

    ДП Документ створили для "відмивання" грошей. Ми маємо УСНІ вказівки з Києва, що ми повинні сприяти роботі і популяризувати роботу ДП Документ.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби Від читача 21:33 Сольний концерт YAGODY 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:01 У Тернополі загорівся будинок: подробиці пожежі 15:35 Волейбольний майданчик на Циганці планують ремонтувати: у якому він стані та що мають робити play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up