Партнер рубрики Події

Пекло, а не життя. Все через сина


Пекло, а не життя. Все через сина
Тернополянин Богдан Мосійчук нарікає на сина, який зробив його життя нестерпним. А також на міліцію, яка ігнорує заяви. Син Олег стверджує, що причина конфлікту – двокімнатна квартира, з якої батько хоче вигнати родину. У міліції кажуть – є і заяви, і реакція на них
  • Я не можу далі так жити, - Богдан Мосійчук зупиняє розмову на кілька секунд, аби опанувати себе. – Все завдяки сину, якому я навіть, як виявилось, не є біологічним батьком. Але виховував його як рідного.

Зі своєю дружиною, з якою у чоловіка є спільний син Олег, пан Богдан розлучився близько 20 років тому. Однак, у двокімнатній квартирі на вул. Чорновола у Тернополі, яка дісталась пану Мосійчуку у спадок від бабусі, і син, і колишня дружина мали дві п’ятих частини. Решта – власність пана Богдана.

Скандали, погрози і зниклі речі

  • Жах почався тоді, коли я одружився вдруге і привіз до Тернополя свою кохану жінку, - поділився пан Богдан. – Син з невісткою влаштували нам справжнє пекло. Закатували істерики і скандали, нищили одяг і речі. Вони постійно втручались в наше життя. Образам не було межі.

Ці акції були спланованими, вважає пан Мосійчук. Все для того, аби «вижити» чоловіка з його новою дружиною з квартири.

Відео дня
  • Нас навіть декілька разів труїли, підсипаючи щось у харчі, - стверджує пан Богдан. – Син з невісткою щораз погрожували нам смертю. Згодом почали пропадати речі, коштовності, техніка і одяг. Врешті у моєму помешканні залишились лише меблі. Навіть побутову техніку вивезли.

Чоловік каже, що його боліло серце і за 3-річну онучку. Бо син з невісткою могли на пів ночі залишити дитину у квартирі саму, лише на повний голос увімкнувши телевізор (відеодокази цього є у пана Мельничука – прим. ред.). Лікуванням малечі, коли вона хворіла, займався дідусь. Саме тому чоловік подав позов до суду, аби сина з невісткою позбавили батьківських прав.

До речі, відеодокази помилково залишити у домашньому комп’ютері самі діти, коли переїжджали до іншого помешкання. Їх чоловік планує долучити до справи, як доказ.

Шукає правди у столиці

  • Коли я нещодавно повернувся з відрядження, дверний замок був пошкоджений, - розповів пан Мосійчук. – Я викликав міліцію, приїхала група, навіть експерти були. Однак, дивним чином всі документи, підтверджуючі цей факт, зникли. Як і чимало інших моїх заяв. А тоді з дому зник навіть ноутбук, який я позичив у співробітниці.

Чоловік каже, що немає зареєстровано у міліції чималої кількості його заяв, де він скаржився на дії сина. Деякі навіть надсилав рекомендованими листами з повідомленнями, чому має документальне підтвердження.

  • Коли молоді залишили помешкання і згодом через суд намагались вселитись до моєї квартири, я ще натрапив на одне фото в комп’ютері, - розповів пан Богдан. – Там було фото незнайомого чоловіка з підписом «батя». Син як дві краплі схожий на нього. Згодом я робитиму ДНК-експертизу, адже впевнений, що не я є біологічним батьком Олега.

Пан Богдан наразі шукає правди у столичній міліції та прокуратурі. Зареєстрував чимало заяв і в місцевих, де розповідає про крадіжки, вчинені сином та те, що існує загроза його життю. А до прокуратури поскаржився на те, що міліція ігнорує це все.

  • Це є злочини, які я не збираюсь приховувати чи замовчувати, - стверджує пан Мосійчук. – І за це має відповісти людина, яку я завжди вважав своїм сином. Натомість він зживає мене зі світу. І я не зупинюсь, поки він не опиниться за гратами за свої діяння.

«Я намагався мирно порозумітись з батьком, але той пішов війною»

Всі звинувачення батька Олег Мосійчук відкидає категорично. Стверджує, життю не погрожував, речі з дому забирав лише свої, дружини і дитини. А за донькою є гарний догляд.

  • Ми жили 30 років нормально, доки у нашому житті не з’явилась нова дружина батька, - розповів Олег Мосійчук. - Відколи вона переїхала – почались проблеми.

Я намагався мирно порозумітись з батьком, але той, як бачите, пішов війною.

На думку чоловіка, ця колотнеча виникла через те, що батько надумав вижити сина з родиною з квартири, співвласниками якої вони є.

  • Ще цієї зими батько обіцяв залишити все мені і переїхати на Львівщину, - пригадує пан Олег. – Відколи оселився в Тернополі з новою дружиною, почались звинувачення у крадіжках, переслідуванні і закиди, що я не його син.

Чоловік стверджує, що батько недолюблював невістку та неодноразово «підбивав», аби син розлучився. Той відмовився, адже любить дружину та разом виховують доньку.   

  • Відео я знімав, бо хотів знати, що робиться на час моєї відсутності у мене ж дома, - стверджує пан Олег. – Коли, як батько стверджує, ми залишали доньку вночі саму, ми домовлялись, що саме він пригляне за онучкою. Чому він зараз все перекрутив – незрозуміло.

Олег хотів би мирно вирішити всі питання з паном Богданом, адже не сумнівається, що саме він є його біологічним батьком.

  • У мене гарна робота, і якби я справді був таким пияком і дебоширом, невже ви думаєте, мене б там тримали? - запитує молодий чоловік. – Думаю, всі обвинувачення лише для того, аби мати підстави для виселення.

Ноутбук, про крадіжку якого батько повідомив міліцію, Олег, каже, і в очі не бачив. З дому, погоджується, виносив речі і техніку, але лише ті, які належать йому.   

  • Дуже прикро, що так вийшло, - каже Олег. – Навіщо міліція, оцей розголос. І замок на дверях я змінив, коли тато був у відряджені, бо той був пошкоджений. Він запитав би – я б йому все пояснив. Я намагаюсь з ним говорити, але батько мене не чує. Він просто не хоче чути…

 Коментар

Іван ПАНЬКІВ, ( 32 р.), начальник відділу дільничних інспекторів міськвідділу міліції:

  • Що стосується образ і погроз. Ми виїжджали на місце конфлікту, опитали свідків та очевидців і на сина склали адмінпротокол за дрібне хуліганство. За фактом крадіжок речей - слідчий відділ відкрив кримінальне провадження відносно сина. Адже заявник (Богдан Мосійчук – прим. ред.) надав документи на частину техніки. І на даний час триває розслідування. Щодо розподілу майна – це цивільно-правові відносини, і ці питання вирішує суд. Наскільки мені відомо, судові слухання з цього приводу зараз тривають.  

 

 

 

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Сергій Моспанко

    "Все завдяки сину, якому я навіть, як виявилось, не є біологічним батьком. Але виховував його як рідного" це передчасно написали.адже в не доведено...це лишнє.якщо буде доведено.то так...а якщо ні...може бути судова тяганина...Олег може подати його до суду,а ще може бути що Олега мама висуне Вам притенхії.що ви її осквернили...лишнє
  • Сергій Моспанко

    я вам скажу правду...там фіг розберешся....я чув обидві сторони...не хочу робити висновків...але думаю скоро побачете самі.адже Богдан Петрович звернувся на трк україна в програму говорить україна...буде цікаво
  • Сергій Моспанко

    ей...шановна редакціє..... на рахунок сина,чи він є біологічним,чи ні-ви як можете стрверджувати!!!!! ви робили аналіз ДНК...на заганяйтеся...проби на аналіз взяли лише 21.09.2014 і будуть готові через 4 робочих дні....не пишіть фігні
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up