Пікетувальники вимагали в Надала ремонту дороги в Пронятині (ОНОВЛЕНЕ)

Пікетувальники вимагали в Надала ремонту дороги в Пронятині (ОНОВЛЕНЕ)
Відремонтувати дорогу у Пронятині, добудувати школу та облаштувати дитмайданчик вимагали мешканці цього мікрорайону під стінами міськради 20 серпня.

Люди зібралися пікетувати зранку, коли почалася сесія міськради. За їх словами, через погані дороги у Пронятин не хочуть їздити маршрутки, а також відмовляється їхати таксі. Проблеми мікрорайону двоє представників пікетувальників озвучили на сесії міськради. Вони дали владі 10 днів на вирішення цих питань. Інакше погрожують перекривати дорогу. 

Люди просять відремонтувати шматок дороги біля зупинки, де їздять маршрутки.

- Перевізники скаржаться, кажуть, що їздити до нас не будуть, - каже мешканка Пронятина Наталях Балюк. -  Це віддалений мікррорайон, тут всі чиновники побудовані, і вони теж їздять цією дорогою з ямами.

Відео дня

22 роки мікрорайон відноситься до міста, а тут страшна глибинка, додає депатат від цього округу Наталія Карпишин.

– Недобудована школа тут помало валиться. Її почали будувати ще в 1998 році і так і не завершили. Ми зверталися в міськради, писали заяви, ходили на комісії, - каже вона. - До нас приїжджали на збори і постійно одне і те саме… Обіцянки. Ми розуміємо, що йде  війна, що в країні трагічні зміни. Але в той же час ремонтують набережну, тротуари в центрі та  витрачають кошти на ремонти доріг. Чому нас не чують?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Bon Dyk

    Пляха, завтра йду під міськраду, бо до мене дороги також нема. Ганьба! Не знаю кому, але ганьба! Всім коротше.
  • 1

    надал оголосить їх сепаратистами і агентами москви... лиш би ні фіга не робити і лисину свою відбілити!

    Вадим reply 1

    і правильно Надал зробить. ті люди мали свого мера - Бодю Левківа. Керував 4 роки і де результат? Ні для міста, ні для Кутківців. Так що Надала я підтримую - це провокатори і замовні мітигувальники.
  • Робокоп

    На Кутківці і Пронятин за останні роки виділено більше коштів ніж на більшість округів в Тернополі. Того інші депутати злі на депутатку Карпишин, бо вона істерично тягне гроші суто на свій округ.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up