Піст допоможе заощадити

Піст допоможе заощадити
Зростання ціни долара та послаблення позицій гривні сприяє підвищенню вартості тих, продуктів, які і не мали б подорожчати.

Мова про продукцію українського виробництв а також с/г продукти. Ця категорія напряму не пов’язана з курсом долара. Але наші люди, то є наші люди і ціни піднімають усюди де можуть:, українські фрукти овочі, українські м'ясо та молокопродукти. Та зараз, на двох останніх категоріях, попри «доларові тенденції» можна зекономити. Причина – піст. Ціни на ці продукти знизились до того рівня, який був ще при доларі за 20 гривень.

  • Зараз, якщо говорити про свинину, задня шинка коштує в середньому 55 гривень за кілограм, фарш 40 гривень, а полядвиця 62 гривні. Ще до посту ці ціни були на 10-20 % вищі, - каже тернополянин Вадим Савка. – Яловичина «впала» до 70 гривень. З домашнім сиром, молоком, яйцями – також є зниження цін. Я давно не бачив яєць по гривні. Зараз дійсно хороша можливість скупитися на перспективу, є ж морозилки в кожного. Думаю після посту добряче ціни підстрибнуть.

Разом з падінням цін на окремі продукти, деякі навпаки, поповзли вверх. Приміром фрукти і риба, на які зараз є попит. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Жерар Департиев

    круто
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up