Партнер рубрики Події

Подарунок до свята: солодкий букет

Подарунок до свята: солодкий букет
Кажуть, що квіти - найкращий подарунок для жінки. Але не менше жінки люблять й солодощі. Та шукати компроміс, готуючи комусь подарунок, не варто, адже можна створити солодкий букет. Крім того, такий виріб точно викличе хороші емоції та запам’ятається надовго.

Ціна цукеркових букетів й справді доволі висока. Проте якщо їх робити власноруч, то втричі дешевшими обійдуться. Під час нашого майстер-класу ми створимо простий букет з декількома квітами. Якщо ж хочете пишніший, то кількість квітів можна збільшити так само, як і їхній розмір.


Для роботи потрібно: цукерки – 10-15 грн, гофрований папір – 15 грн рулон, дріт для флористики– 20 грн пачка, кольорові стрічки – 12 грн моток, декоративна сітка – 5 грн. Також знадобляться нитки, скотч, ножиці.

Наш квітковий букет буде складатись з квітів двох видів. Кожен із них робимо окремо. Насамперед з гофрованого паперу вирізаємо смужки розміром 3х18 см. Різати необхідно вздовж складочок на папері. Перекручуємо цю смужку посередині (вісімкою – прим. авт.), згинаємо навпіл і формуємо пелюстку майбутньої квітки.

Відео дня

До цукерки - зі сторони “хвостика” - примотуємо 15 сантиметрів дроту для флористики, який буде слугувати стеблом нашої квітки. Замість дроту можна також використовувати дерев’яні шпажки, але з дротом працювати зручніше. Далі навколо цукерки кріпимо пелюстки. Це можна зробити ниткою, скотчем або стрічкою.


За цим же принципом робимо й листочки для квітки. Для цього необхідна смужка гофрованого паперу розміром 3х40 см. Кріпимо листочки до стебла.
Таких квіток може бути декілька, головне, щоб число було непарне.
Для квітів іншого “виду” знадобляться такі ж матеріали, щоправда, інші цукерки.

Спочатку з гофрованого паперу вирізаємо прямокутник 18х12 см. З цього прямокутника вирізаємо менший — розміром 9х6 см (див. фото – прим. авт.). Вирізаний клаптик кладемо на великий прямокутник з вирізом. Зверху кладемо цукерку та загортаємо навколо неї гофрований папір. У циліндр із цукеркою вставляємо 15-сантиметровий шматок дроту для флористики. Хвостик цукерки має "дивитися" вгору. З допомогою стрічок обмотуємо циліндр над і під цукеркою. Розправляємо пелюстки квітки так, щоб із них виглядала серцевина — хвостик цукерки. Листочків на стебло не кріпимо.


Із зроблених нами солодких квітів складаємо букет, який можна скріпити з допомогою стрічок або скотчу, та прикрашаємо його, приховуючи технічні частини, декоративною сіткою.

Для роботи потрібно: цукерки, гофрований папір, дріт для флористики, кольорові стрічки, декоративна сітка. Також знадобляться нитки, скотч, ножиці

1 Перекручуємо смужку паперу посередині вісімкою

2 Згинаємо папір навпіл і формуємо пелюстку квітки

3 Навколо цукерки кріпимо пелюстки

4 Робимо листочки для квітки та кріпимо їх стебла

ІНША КВІТКА

Вирізаємо заготовку для квітки

Загортаємо навколо цукерки гофрований папір

З допомогою стрічок обмотуємо папір над і під цукеркою

Розправляємо пелюстки квітки

Христина РУДЬ

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    класно!!! навіть я, чоловік, вирішив спробувати зробити
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити Від читача 10:03 На Тернопільщині шукають роботу 554 переселенці 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом 15:20 Жителів Тернопільської області підозрюють у незаконному видобутку піску на понад 40 млн грн play_circle_filled photo_camera 14:30 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають і скільки коштували? photo_camera 13:55 Підозрюваним у нападі на поліцейських оголосили нове обвинувачення і взяли під варту 13:06 У селі біля Тернополя була стрілянина — 60-річний тернополянин отримав три вогнепальні поранення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up