Партнер рубрики Події

Податківці хочуть встановити всім касові апарати і спростити роботу бізнесу

Податківці хочуть встановити всім касові апарати і спростити роботу бізнесу
Голова Державної фіскальної служби України Ігор Білоус хоче спростити роботу бізнесу
Голова Державної фіскальної служби України хоче встановити всім касові апарати і спростити роботу бізнесу. Про це він заявив на брифінгу з приводу представлення в Тернополі двох керівників фіскальної служби в області – начальника митниці і керівника головного управління ДФС в області.

- Не секрет, що великий бізнес співпрацює з підприємцями на єдиному податку і через них реалізує великі партії товару, які обліковувати неможливо, - зазначив Голова Державної фіскальної служби України Ігор Білоус. - Щоб припинити таку практику, ми хочемо впровадити касові апарати. Треба відходити від фіксованого податку, а ставити єдиний податок від обороту. Нехай це буде кілька відсотків, але щоб було чітко зрозуміло, що люди повинні платити. Зараз ми пропонуємо зробити три групи платників – ті, хто має оборот до 300 тисяч гривень, далі – 2% плюс ПДВ, і останні – 4% без ПДВ. Ці цифри ми визначили в розмові з представниками бізнесу, які пропонували, щоб податок був не більшим, ніж 5% від обороту. Я вважаю, що аби податківці два роки не ходили з перевірками, це буде чесно, аби бізнес поставив касові апарати. Крім того, ми робимо зменшення єдиного соціального внеску до 15%. А далі – реформи, які менше залежать від нас – це пенсійна і соціальна реформа.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Чижов Василь

    нормальна практика, ато зажиріли ці ПП, націнка у всіх мінімум 50%
  • Андрій Укр

    Дуже розумний чоловік.Коли простий маленький ПП ледь зводить кінці з кінцями,він пропонує купити йому ще й касовий апарат)

    А в чому полегшення? Ви 2 роки підприємцю на слово будете вірити скільки він продав по чеках? Чи все таки "полегшення" буде виглядати як відстоювання в кілометрових чергах щоб здати кожномісячний Z-звіт в податковій ))

    А ці відсотки з ОБОРОТУ.Видно що хлоп живе ще на початку 90-тих. мірками "польського базару" Думає що навар мінімум 100 а то і 300%))

    Агент кремля 100%

    Хоче створити  бунт.
  • sv

    Ви що ДЕБІЛИ.Яких 4 % від обороту .В мене націнка 6 % з якиз 4 процента зїдають витрати то я що маю доплачувати .Задумайтесь над цим ,
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up