Партнер рубрики Події

Про батальйон Січ.

  • Олександр Башта
Про батальйон Січ.
Хлопці воюють і за нас з Вами.

Вже сама тільки згадка про цих незвичайних бійців стає незручною теперішній владі ПОПи та АПЯ, тому ні слова не скаже про них і жоден олігархічний телеканал та ][ радіо-брехунець.
А чи знаєте Ви, що шість народних депутатів-свободівців воюють на сході України ?, а загалом 138 депутатів-свободівців різних рівнів рад воюють на сході ?
Може у Вас є такі приклади про депутатів народного фронту пана Яценюка чи бпп пана Порошенка ?

http://vgolos.com.ua/articles/svoboda_i_chest_rik_na_zahysti_ukrainy_182997.html    Цей батальйон почав творитися ще на Майдані – до перших смертей. Унікальний і тим, що тут воюють півтора десятка депутатів – від парламентарів до представників місцевих рад. Колись усі вони їздили у Межигірʼя викурювати тирана з його лігва – тепер тут одна з їхніх тренувальних баз.


Колись протестувальники та поборники міліцейського свавілля – тепер мають міліцейські звання. Тут зібралися українські націоналісти з Донбасу, Криму та решти території України, яких війна не торкнулася. Без сумніву, сьогодні «Січ» – один з найкраще вишколених, дисциплінованих та ідейних українських бойових підрозділів, який захищає Україну на передовій фронту. Врешті, наші січовики стають організаційним ядром свободівського об'єднання комбатантів – «Легіону Свободи». 12 червня батальйон «Січ» відзначає рік від часу створення. Яким є живий організм батальйону віком в рік?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Олександр Башта

    Не варто звертати уваги на коментарі тих, хто не знає, що таке бути на сході ...

    тернополянка reply Олександр Башта

    це ви про себе? дуже імпонують мені самокритичні люди...але питання виникає лише одне-чим батальон Січ чи депутати-свободівці відрізняються від інших підрозділів ЗСУ, бійців добровольчих батальйонів, окрім назви, звичайно...А не говорять про них тому, що сидять вони в глибокому тилу...от і все...
  • Анонім

    і ці вояки "Січі" - отримають учасника АТО?

    тернополянка reply Анонім

    звичайно,  і учасника, і земельку...Серед тих, хто в Тернополі отриав землю в основному менти, з простих смертних лише кілька чоловік..от і вся політика..
  • тернополянка

    "А чи знаєте Ви, що шість народних депутатів-свободівців воюють на сході України ?, а загалом 138 депутатів-свободівців різних рівнів рад воюють на сході ?"-а чи знаєте ви скільки наших хлопців-недепутатів воюють і скільки загинули в цій дурній війні? Про них говорять всі телеканали? Хто такі "славні" колишні крахобори-свободівці, що ми маємо їх вшановувати і про них говорити? Вони що не такі самі громадяни як всі інші? Багато смороду було при створенні цього батальону, довший час вони ошивалися лише в тилу за багато кілометрів від передової...Друге питання ще хто їх фінансує, одягає і т.д? Якщо ті самі бандюки, що фінансують Свободу то говорити тут нема про що...І взагалі вважаю. що вихваляти і прславляти будь-якого депутата, який зїздив на екскурсію на передову це в меншій мірі неповага до тих хлопців, які місяцями звідти не можуть вирватися а про тих, хто вже ніколи не повернеться то взагалі мовчу...Депутати-свободівці такі ж громадяни України як і всі інші просто мають можливість красти, що успішно роблять, на відміну від основної маси народу...
  • Олександр Башта

    http://vgolos.com.ua/articles/svoboda_i_chest_rik_na_zahysti_ukrainy_182997.html

    за цим посилання можна більше прочитати та дізнатись про тих, хто боронить Україну від ворога.

    Анонім reply Олександр Башта

    не розумію, як можна бути депутатом-свободівцем і водночас воювати на сході України (причому про ое, що вони десь там воюють, чую впеоше. Як, власне, і про них самих). Їх народ обрав думати чи воювати? Через цих гадів в ВРУ кворуму не вистачає. Популісти..

    П.С. Ще б Головка з собою забрали, може б хтось там цього гавнюка нарешті прибив ;)

    Олександр Башта reply Анонім

    якщо ви чогось не знаєте, то це не означає, що цього немає.

    Анонім reply Олександр Башта

    батальйон січ це "волейбольна команда" партій сВОБОДА і в зоні АТО вони перебували в глибокому тилу !!! це з інтервю пана Стаюри... адеякі товариші розказували як вони там гуділи , бухали і нетільки
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up